Volledig scherm
© Elodie Kint

Weekly recap #26 - Back on track

blogNa zes weken bij het AD zit ik sinds vorige week weer terug op mijn plek bij de PZC. Ik kreeg meteen weer een heleboel leuke, Zeeuwse onderwerpen op mijn bordje geschoven. Kijken jullie mee naar de verhalen die ik schreef?

Een jaar de straat niet uit

Zoals vanouds pakte ik weer een heleboel onderwerpen op in de categorie ‘entertainment’. Te beginnen met Marnix Haak, een filmmaker uit Terneuzen, die op 1 september is gestart met een wel heel bijzonder project: hij gaat een jaar zijn straat (de Javastraat in Amsterdam) niet meer uit. Op die manier wil hij zichzelf dwingen om zijn buren beter te leren kennen.

Inmiddels zijn we alweer een half jaar verder. Tijd voor een update! Hoe vergaat het hem? Waar loopt hij tegenaan? Wat heeft hij allemaal meegemaakt? Lukt het om zijn buren beter te leren kennen? Et cetera, et cetera, et cetera. De antwoorden op deze vragen (en meer) lees je in het artikel dat ik erover schreef.

Lees op Elodit.nl ook de verhalen over een Middelburgse hiphopper die met Paul de Munnik samenwerkte en een gezin dat van plan is om het leven in Nederland achter te laten en op een Afrikaans ziekenhuisschip te gaan wonen.

Volledig scherm
© Elodie Kint

blogs