Volledig scherm

Weekly recap #22 – Miljoenenjacht, frietjes eten en het eerste kattencafé van Zeeland

Deze week interviewde ik de Vlissinger die zorgde voor een bloedstollende aflevering van Miljoenenjacht, mocht ik friet proeven bij de beste cafetaria van Zeeland en schreef ik over het eerste kattencafé van de provincie.

Allemaal leuke verhalen die je natuurlijk niet wilt missen. Dus kijk je weer mee naar de hoogtepunten uit mijn werkweek?

Miljoenenjacht

Ik zat zondagavond op m'n dooie gemakkie tv te kijken vanuit bed. En omdat er niet zoveel te zien was, zette ik Miljoenenjacht maar eens op. Een beetje bij gebrek aan beter in eerste instantie, maar toen kwam er dus toevallig een mevrouw uit Vlissingen naast Linda de Mol te staan.

Ik kijk het programma eigenlijk altijd af als ik er eenmaal aan begonnen ben, omdat ik het zo spannend vind. Maar nu natuurlijk helemaal, omdat ik dacht: dit zou best eens wat leuks op kunnen leveren voor de PZC. En ja hoor, Marja uit Vlissingen zette heel Twitter op zijn kop, omdat ze zóveel risico's nam. Hoe het verliep lees je in (de internetversie van) het artikel dat ik schreef.

Lees de rest van de blogpost op Elodit.nl.

Volledig scherm
© Elodit
Volledig scherm

blogs