Volledig scherm
© Elodie Kint

Weekly recap #19 – schoolband, spel tegen seksuele mishandeling en een bejaarde kunstenaar

De vakantie is voorbij, tijd om weer aan het werk te gaan. Ik bezocht deze week de repetitie van een schoolband die werd gecoacht door zangeres Krystl, schreef over een bordspel dat kinderen seksueel voorlicht, en ging op bezoek bij een bejaarde kunstenaar. Lees je mee?

Omdat ik ervan baal dat ik van mijn leuke werkweek voor de vakantie, geen blog meer heb geschreven nog even een shortcut: ik kreeg een luxe lunch voorgeschoteld tijdens de persvoorlichting voor een nieuw festival (http://www.pzc.nl/regio/schouwen-duiveland/eerste-editie-foodielicious-bruinisse-groot-aangepakt-1.6323839), ik mocht een bijzondere (bruids)suite aan zee testen voor een review en ik interviewde een Zeeuwse SpangaSacteur over zijn hoofdrol in het nieuwe seizoen van de serie.

Schoolband krijgt les van Krystl

Dinsdag mocht ik naar een basisschool waar de Nederlandse zangeres Krystl (van Golden Days en Bottles) een schoolbandje coachte. De kinderen zitten in de race voor de BZT Band XXL en zijn daarvoor al een heel jaar bezig met het instuderen van een nummer. De finale wordt uitgezonden op NPO Zapp en áls ze winnen mogen ze tijdens een kerstgala in Carré optreden voor onder andere koningin Máxima. Meer lees je in het artikel.

Lees verder op het weblog van verslaggeefster Elodie Kint.

blogs