PZC Voetbal Vodcast

 1. Voetbal Vodcast #8: ‘Het is lastig om het nu leuk te houden voor voetballers’
  VOETBAL VODCAST

  Voetbal Vodcast #8: ‘Het is lastig om het nu leuk te houden voor voetbal­lers’

  VLISSINGEN - Nu de voetbalcompetities tijdelijk zijn stilgelegd, wordt ook voor de PZC Voetbal Vodcast een pauze ingelast. In de achtste aflevering van dit seizoen gaat presentator Juriën Dam in gesprek met verslaggever Barry van der Hooft, die weet dat sommige clubs in groepjes van vier nog wel doortrainen. ,,Alleen is het wel lastig om het nu, zonder partijvormen, leuk te houden voor voetballers.’'
 2. Voetbal Vodcast #6: ‘Geen gek idee om competities stil te leggen’
  voetbal vodcast

  Voetbal Vodcast #6: ‘Geen gek idee om competi­ties stil te leggen’

  VLISSINGEN - In de zesde aflevering van de PZC Voetbal Vodcast staan weer verschillende zaken uit het Zeeuwse voetbal centraal. Afgelopen weekend werden alle wedstrijden zonder publiek gespeeld en de vraag is of die situatie nog lang houdbaar is. ,,Ik zou het als liefhebber jammer vinden maar tegelijkertijd ook wel begrijpen als de competities vanwege het coronavirus tijdelijk worden stilgelegd’', zegt sportverslaggever Barry van der Hooft, in gesprek met presentator Juriën Dam.
 1. ‘Als je nu nog wisselspeler bent bij VC Vlissingen, moet je je zorgen maken’
  voetbal vodcast

  ‘Als je nu nog wisselspe­ler bent bij VC Vlissingen, moet je je zorgen maken’

  VLISSINGEN - Met slechts twaalf spelers reisden de voetballers van VC Vlissingen gisteren af naar Rijpwetering voor het duel met ROAC. De door blessures en schorsingen geplaagde selectie van Kevin Hollander nam drie punten mee door een doelpunt van Thomas de Rijke (0-1). ,,Als er zo weinig spelers beschikbaar zijn en je dan nog wissel staat, moet je je als speler zorgen maken” zegt Barry van der Hooft in de Voetbal Vodcast van deze week.