Volledig scherm
PREMIUM
© Koen Verheijden

Kanker? Zij? Hannah Elisabeth kon het niet geloven: ‘Altijd gezond geleefd’

Ik heb GeleefdAnnemarie Haverkamp praat met mensen over hun leven en het einde dat nadert. Hannah Elisabeth Walstra Hogeboom (62) heeft uitgezaaide borstkanker, maar heeft leren leven bij de dag. Ze zal zich ooit met liefde overgeven aan het witte licht, maar nu nog niet.

Ze zag een wit licht en hoorde mooie muziek. Hannah Elisabeth Walstra Hogeboom (62) was 8 jaar toen ze door een kronkel in haar darmen acuut op de operatietafel belandde en een bijna-doodervaring kreeg. ,,Ik zweefde boven mezelf”, vertelt ze. ,,Ik zag mijn eigen lichaam liggen.”

  1. LIVE | Geboorte­dorp Doutzen Kroes wordt ‘één groot terras’, dodental VS stijgt weer

    De schulden van luchtvaartmaatschappijen lopen dit jaar naar verwachting op met 120 miljard dollar door de coronacrisis. Dat verwacht de internationale belangenvereniging voor de luchtvaart IATA. Vliegmaatschappijen zagen hun kas door de crisis in rap tempo leegraken, nadat door reisbeperkingen wereldwijd nog amper vluchten mogelijk werden.Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van het laatste coronanieuws. Lees hier het oude blog terug.