Volledig scherm
Sarah & Julia tijdens Vestrock in Hulst © Raymond de Frel

Sarah & Julia bouwen een bescheiden feestje

VideoHULST - Het duo Sarah & Julia laat al een paar jaar vele jonge hartjes sneller kloppen. Twee jaar geleden stonden ze daarom ook al eens op het hoofdpodium van Vestrock Junior. Zondag mocht het meidengroepje de tent op zijn kop zetten.

Het is een beetje overdreven om te stellen dat ze daar samen met rapper Nigel Sean geen enkele moeite mee hadden. Maar toch hadden de meeste fans het prima naar hun zin bij hun idolen. Sarah & Julia hadden niet alleen Nigel Sean meegenomen, maar ook twee dansers in veel te grote T-shirts. Toegegeven, dat is een beetje flauwe constatering. De twee jongens zorgden in elk geval voor welkome beweging op het podium. 

Natuurlijk brachten Sarah & Julia, in 2013 bekend geworden door het Junior Songfestival, hun hitjes Live Life en Ik ben ik, jij bent jij (titelsong van de film Jack Bestelt een Broertje). Die uitvoeringen waren een stuk beter geslaagd dan hun matige versie van Ed Sheerans I'm in love with the shape of you. Veel beter ging het weer met hun afsluitende Hoofd in de wolken (titelsong van de nieuwe smurfenfilm De Smurfen en het verloren dorp). Daarna mocht Sean zich met een paar eigen songs etaleren aan Vestrock.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement