Volledig scherm
Optreden van Broederliefde. © Boaz Timmermans

Broederliefde bruist van de energie

VideoHULST - Van Landgraaf naar Hulst is het 164 kilometer rijden. Daar doe je ongeveer een uur en drie kwartier over. Om 18.30 uur zei Broederliefde het publiek van Pinkpop vanaf het hoofdpodium vaarwel, om zich vervolgens in sneltreinvaart naar Hulst te spoeden. Keurig op tijd verschenen de mannen om Vestrock op stelten te zetten.

Volledig scherm
Optreden van Broederliefde. © Boaz Timmermans

Je zou moe raken van al dat gehaast, maar daar was bij de mannen van Broederliefde helemaal niets te merken. Broederliefde sloot de achtste editie van Vestrock af met een ongekende energie.

Het is ook in figuurlijke zin heel snel gegaan met de Rotterdamse rapcrew. Stonden ze vorig jaar nog op de eerste dag van Vestrock in de namiddag geprogrammeerd, nu waren ze een van de absolute publiekstrekkers. De trots van Spangen had in Hulst amper vijf minuten nodig om de boel op te zwepen met hun vrolijke hiphop vol Caribische invloeden. De hele weide danste van links naar rechts. En weer terug. De vraag 'waar dat feestje was', was natuurlijk maar op één manier te beantwoorden: hier was dat feestje! 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement