Volledig scherm
Vestrock. © Boaz Timmermans

Bij Dylan Haegens is alles goed

VideoHULST - Hoe makkelijk kun je het hebben? Wat je ook doet, je trouwe fans vinden alles goed. Vlogger Dylan Haegens kon daarom op Vestrock Junior gerust drie kwartier op een kruk op het podium zitten, om alles op het gemakje op zich af laten komen.

Met 1,1 miljoen volgers op YouTube mag Haegens zich een megasuccesvolle vlogger noemen. Haegens heeft het allemaal prima voor elkaar, maar een diepgaande verklaring voor het succes kwam er op Vestrock Junior niet. ,,Ik ben negen jaar geleden begonnen met het plaatsen van video's op YouTube. Als je er maar heel veel maakt, dan krijg je veel abonnees.''

Haegens liet zich in de tent op Vestrock Junior leiden door vragen uit het publiek en oogstte succes door vanaf het podium een video, waarin alle toeschouwers figureerden, op Instagram te plaatsen. ,,Op YouTube zie ik alleen maar getalletjes, ik vind het veel leuker om jullie gezichten te zien'', vertelde hij.

Veel verder dan dit soort kreten kwam het niet. Aan de ene kant is dat logisch op een kinderfestival, maar tegelijkertijd is het een gemiste kans. Haegens had de gelegenheid ook kunnen aangrijpen om iets meer zelf de regie te nemen. Tips geven aan jonge vloggers over wat je wel en zeker niet moet vastleggen in een vlog bijvoorbeeld.  Een iets diepgaander inkijkje in de wondere wereld van het vloggen had de sessie wat interessanter gemaakt. Niet alleen voor kinderen, maar zeker ook voor de vele papa's en mama's op Vestrock Junior. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement