TERUGLEZEN: Forum voor democratie stormt ook Zeeland binnen

LIVEBLOGVLISSINGEN - Forum voor Democratie is ook Zeeland binnengestormd; in de gemeente Vlissingen zelfs als grootste partij. In Terneuzen, Goes, Hulst en Tholen wordt de partij de op een na grootste. Ook de Partij voor de Dieren gaat zich in de Staten melden. DENK weet nauwelijks stemmen te trekken en komt niet in Provinciale Staten. De kaart hierboven wordt geactualiseerd zodra alle stemmen in een gemeente zijn geteld, zodat u direct kunt zien hoe er in Zeeland is gestemd.

Spanning tijdens de verkiezingsavond.
Volledig scherm
Spanning tijdens de verkiezingsavond. © Lex De Meester
Kandidaten van zittende partijen in Provinciale Staten van Zeeland kijken bezorgd naar de exitpoll van de provincie Zuid-Holland. Forum van Democratie zou daar van 0 naar 10 zetels gaan en daarmee de grootste Statenfractie van Zuid-Holland worden.
Volledig scherm
Kandidaten van zittende partijen in Provinciale Staten van Zeeland kijken bezorgd naar de exitpoll van de provincie Zuid-Holland. Forum van Democratie zou daar van 0 naar 10 zetels gaan en daarmee de grootste Statenfractie van Zuid-Holland worden. © Frank Balkenende
Studente Iris Vergeer mocht vanmorgen voor het eerst een stem uitbrengen; zij deed dat samen met Commissaris van de Koning Han Polman in het stembureau Acaciahof in Middelburg.
Volledig scherm
Studente Iris Vergeer mocht vanmorgen voor het eerst een stem uitbrengen; zij deed dat samen met Commissaris van de Koning Han Polman in het stembureau Acaciahof in Middelburg. © Lex De Meester
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement