Het Zeeuwse team van Forum voor Democratie, met als vierde van links fractievoorzitter in de Tweede Kamer Thierry Baudet. Xander Eversdijk, nummer vijf op de lijst,  ontbreekt vanwege werkzaamheden elders. De FvD-aanhangster geheel links staat niet op de lijst. Tweede van links Robert Koevoets (#2 op de lijst), Eelco van Hoecke (#4 op de lijst), Thierry Baudet,  Fred Walravens (#1 op de lijst),  Lennart van der Linden (#8 op de lijst),  Martin Bos (#6 op de lijst),  Robèrt Brunke (#3 op de lijst).
Volledig scherm
Het Zeeuwse team van Forum voor Democratie, met als vierde van links fractievoorzitter in de Tweede Kamer Thierry Baudet. Xander Eversdijk, nummer vijf op de lijst, ontbreekt vanwege werkzaamheden elders. De FvD-aanhangster geheel links staat niet op de lijst. Tweede van links Robert Koevoets (#2 op de lijst), Eelco van Hoecke (#4 op de lijst), Thierry Baudet, Fred Walravens (#1 op de lijst), Lennart van der Linden (#8 op de lijst), Martin Bos (#6 op de lijst), Robèrt Brunke (#3 op de lijst). © Camile Schelstraete

Dit zijn ze dan: de Zeeuwse mannen van Thierry

PollVLISSINGEN - Hoewel we ze de afgelopen weken niet hebben gezien, kwamen ze woensdag al grote winnaar uit de verkiezingsstrijd. Wie zijn de Zeeuwse Statenleden van het Forum voor Democratie?

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    De lezers van de PZC en de bezoekers van onze site sturen ons weer foto's toe die hen een zomers gevoel geven. Twee keer per week, op dinsdag en op vrijdag, plaatsen wij een pagina in de krant met een selectie uit de foto's die ons zijn toegestuurd via pzc.nl/zomerfoto. Iedere week staat in de krant van vrijdag en op de site wie de weekwinnaar is geworden. Aan het einde van de zomer kiezen we de foto die ons het meest zomerse gevoel van allemaal gaf. De maker van die foto ontvangt een iPad ter waarde van 350 euro. De winnaars van de acht weekprijzen kunnen gratis bij Smartphoto een fotoboek XL samenstellen ter waarde van 49,95.