Volledig scherm
PREMIUM
Chef en eigenaar Erik Bockove van 't Vlasbloemeken. © Boaz Timmermans

Eten bij 't Vlasbloemeken: Een spontaan dansje rond de tafel

recensieRestaurant ‘t Vlasbloemeken hoort al lang tot de Zeeuwse top. Vooral de schaaldieren spannen de kroon.

Waar proef je hem dat nu in? Waarom krijgt het ene restaurant wel een Michelinster, terwijl een andere gastronomische topper de fameuze gids niet haalt? De vraag beklijft. Wat op je bord ligt, geeft niet het hele antwoord. Je hoeft niet in een sterrenzaak te zitten om geweldig te kunnen eten. We steken vanavond daarom ons licht op in Koewacht. Daar, exact op de grens van Nederland en België, is ’t Vlasbloemeken van Eric en Bianca van Bochove gevestigd. Sinds 2011 onafgebroken onderscheiden met een Michelinster. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement