Volledig scherm
PREMIUM
Rada Lazarova begint aan haar studie in Zeeland. © Ruben Oreel

'Studeren in Zeeland is het beste van twee werelden'

Honderden jongeren beginnen deze week aan hun studententijd in Zeeland. Scalda, HZ en UCR verwelkomen eerstejaars uit binnen- en buitenland.   Wij vroegen Sjaron Dooms (17) uit Terneuzen, Rada Lazarova (19) uit het Bulgaarse Varna en Paul de Jong (17) uit Breda naar hun verwachtingen van hun Zeeuwse studietijd.

Op het Bellamypark in Vlissingen komen vandaag 1500 nieuwelingen van de hogeschool samen voor het HZ Kick-off Festival. Sjaron, Rada en Paul zijn drie van die nieuwe gezichten. Sjaron studeert facilitaire dienstverlening bij Scalda (mbo niveau 2) in Middelburg. Rada volgt de opleiding International Business and Languages aan de HZ in Vlissingen. Paul is actief aan de University College Roosevelt in Middelburg.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van die bijzondere stemmen, die je helemaal tot rust brengen
    Column Ondine van der Vleuten

    Van die bijzondere stemmen, die je helemaal tot rust brengen

    Opeens had iedereen er de mond (of moet ik zeggen: de oren?) vol van: ASMR. Vloggers wierpen zich met verve op de autonomous sensory meridian response en maakten hilarische filmpjes waarin ze bij de microfoon in de weer gingen met haarborstels, lange nagels en kauwgom. Dat alles om de gewenste effecten te bewerkstelligen bij de luisteraar: een euforisch gevoel dat vaak begint met een prikkelende sensatie op de hoofdhuid, uitmondend in een gevoel van diepe ontspanning.