Volledig scherm
Sören de Witte. © Lex De Meester

TTC Middelburg met vlekkeloze Sören de Witte naar onverwachte koppositie

TAFELTENNISMIDDELBURG – De tafeltennisers van TTC Middelburg hebben zaterdag de topper tegen Pecos 3 op afgesloten op 5-5 in de derde divisie.

Dat was voor de Middelburgers voldoende om allen aan de leiding te komen, want Red Star’58 verloor verrassend ruim van De Treffers (8-2). TTC Middelburg staat na drie wedstrijden eerste met 19 punten. Pecos 3 volgt op één punt, Red Star’58 staat derde met drie punten minder.

Sören de Witte was zaterdag in de Zandkuil ongenaakbaar. Hij won alledrie zijn individuele partijen. Emiel de Rijke en Jan Steijn voegden er allebei één punt aan toe door Kristijan Plesnik van Pecos te verslaan.

In de vierde speelronde, komende zaterdag, gaat TTC Middelburg in Goirle op bezoek bij Red Star’58.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Huwelijk
    PREMIUM
    column barry van der hooft

    Huwelijk

    Dat Ruud Pennings deze zomer bij Goes aan de slag ging als trainer, was vanuit zijn oogpunt logisch. De Vlissinger heeft nooit onder stoelen of banken gestoken in de derde of zelfs tweede divisie actief te willen zijn en na twee seizoenen bij Halsteren was dit een uitgelezen mogelijkheid. Binnen de Zeeuwse voetbalwereld waren er wel veel twijfels. Want na de jonge, vernieuwende en ontzettend ambitieuze Rogier Veenstra (32), was de overgang naar de gelouterde Pennings (nu 58) best groot. Dan hebben we het toch over een andere generatie, ook op trainersgebied.