Volledig scherm
Jeanine Marijs. © Lex De Meester

TOP mist laatste strohalm voor play-offs

ARNEMUIDEN - Voor de korfballers van hoofdklasser TOP Arnemuiden is het zaalseizoen uitgelopen op een sof. Na de nederlaag van zaterdag tegen Groen Geel (21-27) zijn de play-offs praktisch onbereikbaar geworden.

Met nog drie duels te gaan heeft TOP vier punten achterstand op Groen Geel. In theorie kan de ploeg uit Wormer, die tweede staat, nog wel voorbij gegaan worden, maar er zijn ook nog andere ploegen die dat kunnen doen en er beter voor staan.

TOP begon nog prima en kwam met 7-4 voor. Daarna namen de Noord-Hollanders het initiatief over. Bij rust leidden ze met 11-13.

In de tweede helft, die zeer fysiek was, pakte de thuisploeg het goed op. Bij 16-16 gloorde er zelfs hoop, maar Groen Geel liet de Arnemuidenaars niet verder komen. De uitslag viel uiteindelijk nog groot uit doordat Groen Geel in de laatste twee minuten nog viermaal scoorde.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Sluis is het startpunt van een memorabele rit
  PREMIUM

  Sluis is het startpunt van een memorabele rit

  SLUIS - ,,We zijn allemaal helden’’, staat op een T-shirt van een van de begeleiders van de wielrensters van de BeNe Ladies Tour. De speaker van dienst kan dit alleen maar beamen. Een groot peloton rijdt zaterdag net voor het middaguur door de nauwe winkelstraten van Sluis. Er heerst een warm wielersfeertje en burgemeester Marga Vermue, zelf regelmatig rondjes afleggend op de racefiets en Nederlands kampioene voor burgemeesters, geniet volop mee met het talrijk opgekomen wielerpubliek.
 2. Favoriet Milan Vader maakt rol waar op NK, Mick van Dijke heeft ‘een dag waarop alles lukt’
  PREMIUM

  Favoriet Milan Vader maakt rol waar op NK, Mick van Dijke heeft ‘een dag waarop alles lukt’

  SITTARD - Mountainbiker Milan Vader is zondag voor het eerst Nederlands kampioen bij de elite geworden. De 23-jarige Middelburger, tegenwoordig woonachtig in Sittard, nam in zijn ‘achtertuin’ de kampioenstrui over van de afwezige titelverdediger Mathieu van der Poel. Bij de beloften bekroonde de 19-jarige Mick van Dijke uit Colijnsplaat een bijzondere comeback met de nationale titel.