Volledig scherm
© Thinkstock

Tiola niet verder dan puntendeling in degradatieduel

VLISSINGEN - in de derde klasse van de landelijke mixedcompetitie kwamen de tennissers van Tiola in IJzendijke niet verder dan een gelijkspel in het degradatieduel met Kralingen: 4-4.

Derde klasse gemengd

Tiola-Kralingen 4-4: In de afsluitende mixed verloren Bianca van der Meijden en Ruben Haverbeke met 11-9 in de supertiebreak van Iris van Leeuwen en Ruben Timmermans. In de eerste single kwam de Vlaamse Dominique Vyncke net een fractie tekort tegen 2-speelster Yvette Vlaar: 7-6 3-6 5-7. Ook 4-speelster Isabelle Leenhouwers verloor in drie sets van 3-speelster Iris van Leeuwen. Voor het team uit IJzendijke wonnen Haverbeke en Bart van de Sande hun partij in twee sets van Bob Daniels respectievelijk Ruben Timmermans. Het dubbel Patrick Marteijn/Van de Sande en de eerste mixed Vyncke/van de Sande leverde eveneens een zege op voor Tiola.

Dash’34-De Boskreek 4-4: Voor het team uit Breskens wonnen Natascha van Strien en Mart Flikweert overtuigend hun partij tegen Lara Heijbeek en Leon Hageman. ,,Ik kon goed druk zetten en hoeken maken”, aldus de Terneuzense Van Strien. Bressiaander Flikweert was samen met Aardenburger Remy Scherbeijn ook in een tweesetter te sterk voor de combinatie Hageman/Van Bodegraven. Verder waren Claire van Damme en John de Waele in de eerste mixed succesvol.

Derde klasse mannen

Hulster Ambacht-De Bocht 6-0: Hulster Ambacht steeg naar de tweede plaats door de eclatante overwinning op de laagvlieger uit Rucphen. Wout Martens, Gijs Donze, Yanniek Ivens en Sebastiaan Verscheure versloegen simpel Nick Potters, Jorg Elsten, Kevin Evers en Koen van Leeuwen. Ook het dubbel Martens/Verscheuren zegevierde in twee sets over Evers/Van Leeuwen. Alleen de combinatie Donze/Ivens moest diep gaan tegen het duo Potters/Elsten: 6-2 2-6 10-3.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  AXEL – De Amerikaan Quinn Simmons heeft na de eerste rit ook de tweede etappe van de Spie Internationale Junioren Driedaagse gewonnen. De 18-jarige renner, die vrijdag zijn landgenoot Magnus Sheffield nog nipt versloeg in een millimetersprint, was zaterdag de snelste tijdens de tijdrit. Hij legde de 12,2 kilometer lange etappe in 15 minuten en twee seconden af en was daarmee ruim twaalf seconden sneller dan de Nederlander Hidde van Veenendaal.
 2. Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiedenis schrijven met hun club
  PREMIUM

  Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiede­nis schrijven met hun club

  SEROOSKERKE - Ruben Hollemans, de verdediger van voetbalvereniging Goes, staat vanmiddag langs de lijn bij de korfbalderby Ondo-Tjoba. Om zijn zus Hanne aan te moedigen, die kampioen wordt in de eerste klasse. Morgen is het andersom. Dan gaat zíj naar Goes-OSS’20 om hém de periodetitel te zien pakken in de derde divisie. ,,Voor ons beiden én voor de twee clubs worden het unieke gebeurtenissen”, stelt Ruben, die zeer zelfverzekerd is en meent dat het op beide sportvelden niet meer mis kan gaan.