Volledig scherm
© Thinkstock

Tafeltennissers TTCM starten met vernietigende uithaal

MIDDELBURG - De tafeltennissers Sören de Witte, Jonathan Claus en Emiel de Rijke namen met TTC Middelburg geen halve maatregelen bij de start van de voorjaarscompetitie.

Het trio was zaterdag in Middelburg met 10-0 te sterk voor DOV uit Heerhugowaard in de derde divisie. De Witte, Claus en De Rijke wonnen al hun partijen. Komende zaterdag speelt TTC Middelburg een uitwedstrijd bij Scylla 3 in Leiden.

TTC Middelburg degradeerde in de najaarscompetitie uit de tweede divisie.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Sluis is het startpunt van een memorabele rit
  PREMIUM

  Sluis is het startpunt van een memorabele rit

  SLUIS - ,,We zijn allemaal helden’’, staat op een T-shirt van een van de begeleiders van de wielrensters van de BeNe Ladies Tour. De speaker van dienst kan dit alleen maar beamen. Een groot peloton rijdt zaterdag net voor het middaguur door de nauwe winkelstraten van Sluis. Er heerst een warm wielersfeertje en burgemeester Marga Vermue, zelf regelmatig rondjes afleggend op de racefiets en Nederlands kampioene voor burgemeesters, geniet volop mee met het talrijk opgekomen wielerpubliek.
 2. Favoriet Milan Vader maakt rol waar op NK, Mick van Dijke heeft ‘een dag waarop alles lukt’
  PREMIUM

  Favoriet Milan Vader maakt rol waar op NK, Mick van Dijke heeft ‘een dag waarop alles lukt’

  SITTARD - Mountainbiker Milan Vader is zondag voor het eerst Nederlands kampioen bij de elite geworden. De 23-jarige Middelburger, tegenwoordig woonachtig in Sittard, nam in zijn ‘achtertuin’ de kampioenstrui over van de afwezige titelverdediger Mathieu van der Poel. Bij de beloften bekroonde de 19-jarige Mick van Dijke uit Colijnsplaat een bijzondere comeback met de nationale titel.