Volledig scherm
© Thinkstock

Tafeltennissers TTC Middelburg moeten op hun tellen passen

WEESP - De tafeltennissers van TTC Middelburg moesten zaterdag met lede ogen toezien dat het gat met de ploegen onderin kleiner werd in de derde divisie.

Het Middelburgse team verloor in Weesp met 6-4 bij The Victory 2, waardoor het verschil met deze nummer voorlaatst nog maar vijf punten is. Komend weekeinde moet TTC Middelburg punten scoren tegen hekkensluiter DOV om niet in de problemen te komen.

Sören de Witte scoorde zaterdag drie punten door al zijn enkelspelen te winnen. Het vierde punt kwam op naam van Emiel de Rijke, terwijl Jonathan Claus puntloos bleef.

Stand

Alexandria’66 5-35
Scylla 3 5-30
TTC Middelburg 5-26
SVE 3 5-26
The Victory 2 5-21
DOV 5-12

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van der Lijke en Minnaard vochten tegen de bierkaai
    PREMIUM

    Van der Lijke en Minnaard vochten tegen de bierkaai

    BERG EN TERBLIJT - Ruim 200 kilometer reden ze zondag in de aanval tijdens de Amstel Gold Race. In de schaduw van alleskunner Mathieu van der Poel zorgden Marco Minnaard en Nick van der Lijke voor een unieke situatie met twee Zeeuwen in de vroege vlucht. ,,Het was bijzonder om in zo’n grote wedstrijd in eigen land met zijn tweeën voorop te rijden’’, klink het in koor. Het geeft ze bovendien vertrouwen voor de komende wedstrijden, zoals de Waalse Pijl van woensdag.