Volledig scherm
© Thinkstock

Tafeltennissers TTC Middelburg moeten op hun tellen passen

WEESP - De tafeltennissers van TTC Middelburg moesten zaterdag met lede ogen toezien dat het gat met de ploegen onderin kleiner werd in de derde divisie.

Het Middelburgse team verloor in Weesp met 6-4 bij The Victory 2, waardoor het verschil met deze nummer voorlaatst nog maar vijf punten is. Komend weekeinde moet TTC Middelburg punten scoren tegen hekkensluiter DOV om niet in de problemen te komen.

Sören de Witte scoorde zaterdag drie punten door al zijn enkelspelen te winnen. Het vierde punt kwam op naam van Emiel de Rijke, terwijl Jonathan Claus puntloos bleef.

Stand

Alexandria’66 5-35
Scylla 3 5-30
TTC Middelburg 5-26
SVE 3 5-26
The Victory 2 5-21
DOV 5-12

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sluis is het startpunt van een memorabele rit
    PREMIUM

    Sluis is het startpunt van een memorabele rit

    SLUIS - ,,We zijn allemaal helden’’, staat op een T-shirt van een van de begeleiders van de wielrensters van de BeNe Ladies Tour. De speaker van dienst kan dit alleen maar beamen. Een groot peloton rijdt zaterdag net voor het middaguur door de nauwe winkelstraten van Sluis. Er heerst een warm wielersfeertje en burgemeester Marga Vermue, zelf regelmatig rondjes afleggend op de racefiets en Nederlands kampioene voor burgemeesters, geniet volop mee met het talrijk opgekomen wielerpubliek.