Volledig scherm
© Thinkstock

Tafeltennissers van TTC Middelburg staan na gelijkspel op één punt van de koploper

HAZERSWOUDEDORP - De tafeltennissers van TTC Middelburg speelde zaterdag 5-5 in de topper tegen Avanti 3 in de derde divisie.

Het Middelburgse trio handhaafde zich daardoor in de kop, waar de verschillen klein zijn. De bovenste vijf team staan binnen vier punten van elkaatr. SVE leidt met 23 punten, TTC Middelburg staat tweede met 22 punten.

In Hazerswoudedorp zorgde Sören de Witte zaterdag voor drie individuele winstpunten tegen Avanti. De andere punten werden gescoord door Rogier Berndsen. Emiel de Rijke bleef droog staan.

TTC Middelburg speelt komende zaterdag (14 maart) thuis tegen De Sprint, dat vijfde staat met 19 punten.

 1. Zeeuws-Vlaming aan het roer bij VCN: ‘Club moet blijvertje worden’
  PREMIUM

  Zeeuws-Vla­ming aan het roer bij VCN: ‘Club moet blijvertje worden’

  CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Ard Kramer groeide op in West-Zeeuws-Vlaanderen, volleybalde bij het al lang ter ziele gegane Even Kijken, verkaste vanwege zijn studie richting Rotterdam en woont tegenwoordig in Barendrecht. Als teammanager van de volleybalsters van Laudame/VCN uit Capelle aan den IJssel beleefde Kramer met een plek in de bekerfinale en promotie naar de eredivisie een topseizoen. Daarmee is Kramers honger niet gestild. Midden in de coronacrisis werd hij voorzitter van een ambitieuze club.
 2. Lennen Jonker, volleyballer van Forza die triatleet wordt
  PREMIUM

  Lennen Jonker, volleybal­ler van Forza die triatleet wordt

  BRUINISSE - Na 23 jaar volleybal zet Lennen Jonker (31) een punt achter een fraaie carrière. De Schouwse aanvaller reikte tot de eerste divisie en dwong na een terugkeer bij de club waar hij begon met een sterke lichting drie promoties af. Het plafond lag in de tweede divisie, waarin Jonker met Forza twee jaar speelde. Blessures en een smalle kern zetten hem op een ander spoor. De beste Zeeuwse aanvaller van de laatste jaren richt zijn pijlen op de triatlon.