Sören de Witte.
Volledig scherm
Sören de Witte. © TTC Middelburg

Oude bekende Ted van den Berg berooft TTC Middelburg van titelkansen

OEGSTGEEST - De tafeltennissers van TTC Middelburg kunnen het kampioenschap in de derde divisie vergeten. In een directe confrontatie met koploper Pecos 3 tekende een 7-3-nederlaag voor dat vonnis.

 1. Handballer uit Middelburg kan zaterdag landskampioen worden in Aalsmeer
  PREMIUM

  Handballer uit Middelburg kan zaterdag landskampi­oen worden in Aalsmeer

  AALSMEER - Handballer Thomas Houtepen kan zaterdag met Green Park Aalsmeer landskampioen worden. De 19-jarige jeugdinternational won met zijn ploeg afgelopen weekend de eerste finalewedstrijd met 23-27 van de Limburg Lions. Wordt er in Aalsmeer opnieuw gewonnen, dan is de landstitel een feit. Wordt er verloren, dan wordt de titelstrijd volgend weekend beslecht met een beslissingswedstrijd in Sittard-Geleen. Zijn verhaal.
 2. Terpstra en Vader krijgen bevestiging: Zeeuws duo gaat naar de Spelen

  Terpstra en Vader krijgen bevesti­ging: Zeeuws duo gaat naar de Spelen

  VLISSINGEN - Anne Terpstra en Milan Vader mogen zoals verwacht deelnemen aan de Olympische Spelen in Tokio. Bondscoach Gerben de Knegt maakte maandag de Nederlandse selectie bekend voor de mountainbikewedstrijden op de Spelen en daar zaten geen verrassingen in. Bij de mannen doet naast Vader favoriet Mathieu van der Poel mee, Anne Tauber en de uit Zierikzee afkomstige Terpstra vertegenwoordigen Nederland bij de vrouwen.