Volledig scherm
© Thinkstock

Kans op lijfsbehoud nihil voor darters RCT na afstraffing

TERNEUZEN - Voor de darters van Racketcentrum Terneuzen lijkt het doek gevallen in de hoogste klasse van de Superleague. ,,We zijn officieel nog niet gedegradeerd, maar de kans op behoud is eigenlijk nihil”, reageerde teamcoach Wesley van Hoeijen na de afstraffing (10-0) tegen koploper Bosgenoegen. 

In het Racketcentrum van Terneuzen won de ploeg uit Ermelo alle partijen. De Zeeuws-Vlamingen waren niet compleet, maar dan nog was de kans op succes minimaal geweest. Van Hoeijen moest ook aan de bak.

Bij de titelkandidaat in de hoofdklasse deed de kersverse Nederlands Ranking kampioen Martijn Kleermaker mee. Na het 9-5-verlies in de Round Robin, waren de spelers van RCT kansloos in de singles. Bij de dubbels ging het iets beter. Pieter Otten en Wesley Bour hielden in hun partij het lang spannend, maar moesten uiteindelijk capituleren (3-2 verlies). Bour gooide drie 180-ers, terwijl Van Hoeijen met een score van 151 een hoge finish had.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  AXEL – De Amerikaan Quinn Simmons heeft na de eerste rit ook de tweede etappe van de Spie Internationale Junioren Driedaagse gewonnen. De 18-jarige renner, die vrijdag zijn landgenoot Magnus Sheffield nog nipt versloeg in een millimetersprint, was zaterdag de snelste tijdens de tijdrit. Hij legde de 12,2 kilometer lange etappe in 15 minuten en twee seconden af en was daarmee ruim twaalf seconden sneller dan de Nederlander Hidde van Veenendaal.
 2. Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiedenis schrijven met hun club
  PREMIUM

  Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiede­nis schrijven met hun club

  SEROOSKERKE - Ruben Hollemans, de verdediger van voetbalvereniging Goes, staat vanmiddag langs de lijn bij de korfbalderby Ondo-Tjoba. Om zijn zus Hanne aan te moedigen, die kampioen wordt in de eerste klasse. Morgen is het andersom. Dan gaat zíj naar Goes-OSS’20 om hém de periodetitel te zien pakken in de derde divisie. ,,Voor ons beiden én voor de twee clubs worden het unieke gebeurtenissen”, stelt Ruben, die zeer zelfverzekerd is en meent dat het op beide sportvelden niet meer mis kan gaan.