Volledig scherm
© Thinkstock

Kans op lijfsbehoud nihil voor darters RCT na afstraffing

TERNEUZEN - Voor de darters van Racketcentrum Terneuzen lijkt het doek gevallen in de hoogste klasse van de Superleague. ,,We zijn officieel nog niet gedegradeerd, maar de kans op behoud is eigenlijk nihil”, reageerde teamcoach Wesley van Hoeijen na de afstraffing (10-0) tegen koploper Bosgenoegen. 

In het Racketcentrum van Terneuzen won de ploeg uit Ermelo alle partijen. De Zeeuws-Vlamingen waren niet compleet, maar dan nog was de kans op succes minimaal geweest. Van Hoeijen moest ook aan de bak.

Bij de titelkandidaat in de hoofdklasse deed de kersverse Nederlands Ranking kampioen Martijn Kleermaker mee. Na het 9-5-verlies in de Round Robin, waren de spelers van RCT kansloos in de singles. Bij de dubbels ging het iets beter. Pieter Otten en Wesley Bour hielden in hun partij het lang spannend, maar moesten uiteindelijk capituleren (3-2 verlies). Bour gooide drie 180-ers, terwijl Van Hoeijen met een score van 151 een hoge finish had.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Mark Boot rijdt Strandcross op karakter
    PREMIUM
    video

    Mark Boot rijdt Strand­cross op karakter

    VLISSINGEN - Ronkende motoren, opstuivend zand en een nazomers zonnetje kregen de duizenden toeschouwers gisteren voorgeschoteld tijdens de Strandcross, het jaarlijkse motorsportevenement aan de Walcherse kust. ,,Zelfs als je niks van crossen weet, zie je hoe zwaar dit is”, stelde Mark Boot na afloop. Hij verwees onder meer naar het ‘mulle zand’. ,,Als je elk weekend rijdt, ben je fit genoeg. Voor amateurs is dit echt ontzettend zwaar.”