Volledig scherm
© Getty Images

Handballers HC Zeeland verliezen ook tweede duel, zij het nipt (21-20)

HANDBALVLISSINGEN - De handballers van HC Zeeland verloren nipt van De Meeuwen in de hoofdklasse. In Rotterdam werd het 21-20. In de tweede klasse verloor Orion thuis met 27-29 van Groene Ster 2.

Hoofdklasse. De Meeuwen-HC Zeeland 21-20: De handballers van HC Zeeland zijn er net niet in geslaagd om hun eerste overwinning in de wacht te slepen. Volgens Kevin Meulmeester werd er met meer druk gespeeld dan in de seizoensouverture en werd er ook een grotere dosis strijdlust aan de dag gelegd. Toch bleef de Zeeuwse equipe continu tegen een nipte achterstand aankijken. ,,Dat komt vooral omdat het in aanvallend opzicht nog te veel zoeken is. Het is gewoon nog wat te rommelig‘’, verklaarde Meulmeester na afloop. Ook in de slotfase slaagde HC Zeeland er niet in om langszij te komen bij De Meeuwen, waardoor de tweede seizoensnederlaag een feit was: 21-20.

Scores: Brendan Meulmeester 9, Kevin Meulmeester 4, Jesse Schrik 3, Ardian Ajdar 2, Jurjen Tuinstra en Hristijan Stevoski 1.

Tweede klasse. Orion-Groene Ster 2 27-29: In de eerste helft kon de thuisploeg tegen Groene Ster 2 gelijke tred houden (15-15), maar na de rust had de thuisploeg een flinke periode waarin ze het vijandelijke doel niet konden treffen. Het geroutineerde Groene Ster 2 deed dat wel viermaal, waardoor de overwinning voor de bezoekers uit Zevenbergen een feit was: 27-29.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement