Volledig scherm

Einde aan ongeslagen reeks van tennissters van De Schelde

VLISSINGEN - Het zondagteam van MLTC bond de tennissers van Dekker Rokkeveen met 5-1 aan de zegekar. De vrouwen van De Schelde verloren op de vijfde speeldag hun ongeslagen status. Op bezoek bij koploper Be Quick Maassluis werd met 5-1 verloren.

Mannen. Landelijk, tweede klasse. MLTC-Dekker Rokkeveen 5-1: Captain Dmitri van Hoof gaf het goede voorbeeld door op baan 1 met 6-4 en 6-2 te winnen. Jasper Smit ging vervolgens nipt onderuit in drie sets: 4-6 6-1 4-6. Eddy Sprinkhuizen was net als een dag eerder uiterst succesvol en won op baan 3 met 6-1 6-1. De vierde singel, alsmede een dubbel, kreeg MLTC cadeau omdat de tegenstander slechts drie man op de been kon krijgen. Het resterende dubbelspel werd gespeeld door Marc Felius en Stijn Sprinkhuizen, die een dag eerder nog tegenover elkaar stonden. Het Middelburgse besliste met een sublieme dubbel de eindstand op 5-1.

Vrouwen. Landelijke, hoofdklasse. Bequick Maasluis-De Schelde 5-1: De Vlissingse vrouwen wisten tegen koploper Be Quick in Maassluis geen enkele set te pakken in de enkelspelen. Marjolein Meulenberg (7-5 6-2), Esther Vendrik (6-1 6-2), Ingrid Weegels (6-4 7-6) en Eva Hartog (6-0 6-2) verloren allemaal in straight sets. Hartog en Meulenberg gingen in het eerste dubbelspel met 6-2 6-3 onderuit. De Vlissingse eer werd gered door het duo Ingrid Weegels en Esther Vendrik, Diemen 6-2 en 7-6 hun dubbelpartij winnend wisten af te sluiten.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Alleen Van Goethem neemt écht wat risico in het natte Yerseke
    PREMIUM

    Alleen Van Goethem neemt écht wat risico in het natte Yerseke

    YERSEKE - In barre weersomstandigheden is de ZLM Tour woensdagavond in Yerseke van start gegaan met een proloog. Terwijl het eerste deel van de renners de individuele tijdrit van 6,8 kilometer op een nat wegdek moest afwerken, had het tweede blok meer geluk. Dat resulteerde in een overwinning voor proloogspecialist Jos van Emden (Team Jumbo-Visma) in een tijd van zeven minuten en 54 seconden. Brian van Goethem gaf zo’n 23 seconden toe en was daarmee de beste Zeeuw op een zeventiende plaats.