Volledig scherm
© Thinkstock

Darters RCT moeten vrezen voor degradatie

DEN HAAG - De darters van Racketcentrum Terneuzen blijven na de 7-3-nederlaag tegen DKE RW Repair hekkensluiter in de hoofdklasse van de Superleague. 

In Den Haag keek RCT na een slechte start in de Round Robin en drie verliespartijen in de singles tegen een 4-1-achterstand aan. Vanaf dat moment werd het lastig voor de Terneuzense darters om terug in de wedstrijd te komen. Ook de dubbels leverde slechts één winstpunt op dankzij het koppel Tim Kaijser-Kevin Blomme.

Kaijser won ook zijn single partij en de afsluitende Captain’s choice, maar de beste speler bij RCT kon een nederlaag niet voorkomen. Wesley Bour had met 144 een hoge finish.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  AXEL – De Amerikaan Quinn Simmons heeft na de eerste rit ook de tweede etappe van de Spie Internationale Junioren Driedaagse gewonnen. De 18-jarige renner, die vrijdag zijn landgenoot Magnus Sheffield nog nipt versloeg in een millimetersprint, was zaterdag de snelste tijdens de tijdrit. Hij legde de 12,2 kilometer lange etappe in 15 minuten en twee seconden af en was daarmee ruim twaalf seconden sneller dan de Nederlander Hidde van Veenendaal.
 2. Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiedenis schrijven met hun club
  PREMIUM

  Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiede­nis schrijven met hun club

  SEROOSKERKE - Ruben Hollemans, de verdediger van voetbalvereniging Goes, staat vanmiddag langs de lijn bij de korfbalderby Ondo-Tjoba. Om zijn zus Hanne aan te moedigen, die kampioen wordt in de eerste klasse. Morgen is het andersom. Dan gaat zíj naar Goes-OSS’20 om hém de periodetitel te zien pakken in de derde divisie. ,,Voor ons beiden én voor de twee clubs worden het unieke gebeurtenissen”, stelt Ruben, die zeer zelfverzekerd is en meent dat het op beide sportvelden niet meer mis kan gaan.