Volledig scherm
© Thinkstock

Darters RCT moeten vrezen voor degradatie

DEN HAAG - De darters van Racketcentrum Terneuzen blijven na de 7-3-nederlaag tegen DKE RW Repair hekkensluiter in de hoofdklasse van de Superleague. 

In Den Haag keek RCT na een slechte start in de Round Robin en drie verliespartijen in de singles tegen een 4-1-achterstand aan. Vanaf dat moment werd het lastig voor de Terneuzense darters om terug in de wedstrijd te komen. Ook de dubbels leverde slechts één winstpunt op dankzij het koppel Tim Kaijser-Kevin Blomme.

Kaijser won ook zijn single partij en de afsluitende Captain’s choice, maar de beste speler bij RCT kon een nederlaag niet voorkomen. Wesley Bour had met 144 een hoge finish.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Mark Boot rijdt Strandcross op karakter
    PREMIUM
    video

    Mark Boot rijdt Strand­cross op karakter

    VLISSINGEN - Ronkende motoren, opstuivend zand en een nazomers zonnetje kregen de duizenden toeschouwers gisteren voorgeschoteld tijdens de Strandcross, het jaarlijkse motorsportevenement aan de Walcherse kust. ,,Zelfs als je niks van crossen weet, zie je hoe zwaar dit is”, stelde Mark Boot na afloop. Hij verwees onder meer naar het ‘mulle zand’. ,,Als je elk weekend rijdt, ben je fit genoeg. Voor amateurs is dit echt ontzettend zwaar.”