Volledig scherm
Jean Paul de Bruijn © Stefan Osnaburg

Dallinga.com simpel langs degradanten

BERGEIJK - Het driebandenteam van Dallinga.com is goed begonnen aan het dubbele weekeinde in de eredivisie. Het al gedegradeerde Burgmans Biljarts werd in eigen huis verslagen met 2-6.

Jean Paul de Bruijn blonk zowel op grond van zijn moyenne als van de hoogste serie van de dag uit. In zijn partij tegen Thérèse Klompenhouwer pakte hij in de tweede beurt uit met een serie van 12, waarmee meteen het verschil was gemaakt en nog verder werd uitgebouwd, 26-40 in 21. 

Frédéric Caudron deed na een moeizame start weinig onder voor De Bruijn en versloeg Marco Janssen in 22 beurten, 25-40. Steven van Acker moest het afleggen tegen Bart Ceulemans met 40-33 in 37 en Berry Dallinga won voor de derde keer op rij. Zondag speelt Dallinga de laatste wedstrijd van het seizoen tegen A1 Biljarts in Apeldoorn.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Mark Boot rijdt Strandcross op karakter
    PREMIUM
    video

    Mark Boot rijdt Strand­cross op karakter

    VLISSINGEN - Ronkende motoren, opstuivend zand en een nazomers zonnetje kregen de duizenden toeschouwers gisteren voorgeschoteld tijdens de Strandcross, het jaarlijkse motorsportevenement aan de Walcherse kust. ,,Zelfs als je niks van crossen weet, zie je hoe zwaar dit is”, stelde Mark Boot na afloop. Hij verwees onder meer naar het ‘mulle zand’. ,,Als je elk weekend rijdt, ben je fit genoeg. Voor amateurs is dit echt ontzettend zwaar.”