Volledig scherm
Jean Paul de Bruijn © Stefan Osnaburg

Dallinga.com simpel langs degradanten

BERGEIJK - Het driebandenteam van Dallinga.com is goed begonnen aan het dubbele weekeinde in de eredivisie. Het al gedegradeerde Burgmans Biljarts werd in eigen huis verslagen met 2-6.

Jean Paul de Bruijn blonk zowel op grond van zijn moyenne als van de hoogste serie van de dag uit. In zijn partij tegen Thérèse Klompenhouwer pakte hij in de tweede beurt uit met een serie van 12, waarmee meteen het verschil was gemaakt en nog verder werd uitgebouwd, 26-40 in 21. 

Frédéric Caudron deed na een moeizame start weinig onder voor De Bruijn en versloeg Marco Janssen in 22 beurten, 25-40. Steven van Acker moest het afleggen tegen Bart Ceulemans met 40-33 in 37 en Berry Dallinga won voor de derde keer op rij. Zondag speelt Dallinga de laatste wedstrijd van het seizoen tegen A1 Biljarts in Apeldoorn.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  AXEL – De Amerikaan Quinn Simmons heeft na de eerste rit ook de tweede etappe van de Spie Internationale Junioren Driedaagse gewonnen. De 18-jarige renner, die vrijdag zijn landgenoot Magnus Sheffield nog nipt versloeg in een millimetersprint, was zaterdag de snelste tijdens de tijdrit. Hij legde de 12,2 kilometer lange etappe in 15 minuten en twee seconden af en was daarmee ruim twaalf seconden sneller dan de Nederlander Hidde van Veenendaal.
 2. Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiedenis schrijven met hun club
  PREMIUM

  Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiede­nis schrijven met hun club

  SEROOSKERKE - Ruben Hollemans, de verdediger van voetbalvereniging Goes, staat vanmiddag langs de lijn bij de korfbalderby Ondo-Tjoba. Om zijn zus Hanne aan te moedigen, die kampioen wordt in de eerste klasse. Morgen is het andersom. Dan gaat zíj naar Goes-OSS’20 om hém de periodetitel te zien pakken in de derde divisie. ,,Voor ons beiden én voor de twee clubs worden het unieke gebeurtenissen”, stelt Ruben, die zeer zelfverzekerd is en meent dat het op beide sportvelden niet meer mis kan gaan.