Volledig scherm
© Joop van den Oudenhoven

Caudron lijdt eerste puntverlies voor Dallinga in laatste wedstrijd

APELDOORN - De tweede wedstrijd van het dubbelweekeinde in de eredivisie leverde de driebanders van Dallinga.com zondag een 5-3-nederlaag op tegen A1 Biljarts.

Met een aangepaste samenstelling moest Dallinga.com aantreden tegen een thuisploeg die de Spanjaard Javier Palazon en de Turk Birol Uymaz hadden ingevlogen om in het slotweekeinde het vege lijf te redden. Dat lukte. Al was het nipt.

De ploeg uit Sluiskil vertrok met Raymond Ceulemans en Joey de Kok in de gelederen. Beiden verloren voor de pauze respectievelijk met 40-37 in 27 van Martien van der Spoel en 40-39 van Addy Wienk in 53.

Na de pauze onderstreepte Jean Paul de Bruijn zijn vorm met een fraaie overwinning op Uymaz met 28-40 in 19 (2.105) en speelde Frédéric Caudron gelijk tegen Palazon. Het was zijn eerste verliespunt van het hele seizoen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Mark Boot rijdt Strandcross op karakter
    PREMIUM
    video

    Mark Boot rijdt Strand­cross op karakter

    VLISSINGEN - Ronkende motoren, opstuivend zand en een nazomers zonnetje kregen de duizenden toeschouwers gisteren voorgeschoteld tijdens de Strandcross, het jaarlijkse motorsportevenement aan de Walcherse kust. ,,Zelfs als je niks van crossen weet, zie je hoe zwaar dit is”, stelde Mark Boot na afloop. Hij verwees onder meer naar het ‘mulle zand’. ,,Als je elk weekend rijdt, ben je fit genoeg. Voor amateurs is dit echt ontzettend zwaar.”