Volledig scherm
© Joop van den Oudenhoven

Caudron lijdt eerste puntverlies voor Dallinga in laatste wedstrijd

APELDOORN - De tweede wedstrijd van het dubbelweekeinde in de eredivisie leverde de driebanders van Dallinga.com zondag een 5-3-nederlaag op tegen A1 Biljarts.

Met een aangepaste samenstelling moest Dallinga.com aantreden tegen een thuisploeg die de Spanjaard Javier Palazon en de Turk Birol Uymaz hadden ingevlogen om in het slotweekeinde het vege lijf te redden. Dat lukte. Al was het nipt.

De ploeg uit Sluiskil vertrok met Raymond Ceulemans en Joey de Kok in de gelederen. Beiden verloren voor de pauze respectievelijk met 40-37 in 27 van Martien van der Spoel en 40-39 van Addy Wienk in 53.

Na de pauze onderstreepte Jean Paul de Bruijn zijn vorm met een fraaie overwinning op Uymaz met 28-40 in 19 (2.105) en speelde Frédéric Caudron gelijk tegen Palazon. Het was zijn eerste verliespunt van het hele seizoen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  AXEL – De Amerikaan Quinn Simmons heeft na de eerste rit ook de tweede etappe van de Spie Internationale Junioren Driedaagse gewonnen. De 18-jarige renner, die vrijdag zijn landgenoot Magnus Sheffield nog nipt versloeg in een millimetersprint, was zaterdag de snelste tijdens de tijdrit. Hij legde de 12,2 kilometer lange etappe in 15 minuten en twee seconden af en was daarmee ruim twaalf seconden sneller dan de Nederlander Hidde van Veenendaal.
 2. Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiedenis schrijven met hun club
  PREMIUM

  Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiede­nis schrijven met hun club

  SEROOSKERKE - Ruben Hollemans, de verdediger van voetbalvereniging Goes, staat vanmiddag langs de lijn bij de korfbalderby Ondo-Tjoba. Om zijn zus Hanne aan te moedigen, die kampioen wordt in de eerste klasse. Morgen is het andersom. Dan gaat zíj naar Goes-OSS’20 om hém de periodetitel te zien pakken in de derde divisie. ,,Voor ons beiden én voor de twee clubs worden het unieke gebeurtenissen”, stelt Ruben, die zeer zelfverzekerd is en meent dat het op beide sportvelden niet meer mis kan gaan.