Denzel Dumfries viert zijn treffer in het duel met Oostenrijk. De verdediger werd opnieuw verkozen tot beste speler van de wedstrijd.
Volledig scherm
Denzel Dumfries viert zijn treffer in het duel met Oostenrijk. De verdediger werd opnieuw verkozen tot beste speler van de wedstrijd. © ANP

Buitenlandse media over ‘superieur’ Oranje: ‘Zonder betovering, maar met flitsen van klasse’

De buitenlandse media zijn erg te spreken over de rol van Denzel Dumfries in de wedstrijd van het Nederlands elftal donderdag tegen Oostenrijk, die werd gewonnen met 2-0, mede door een goal van Dumfries. Nederland is daarmee verzekerd van een plek in de achtste finales van het Europees kampioenschap.

0 reacties

  1. Tsjakadoea grijpt naast eerste judomedaille sinds 2008 na tussenkomst videoscheidsrechter

    Tsjakadoea grijpt naast eerste judomedail­le sinds 2008 na tussen­komst video­scheids­rech­ter

    Judoka Tornike Tsjakadoea is er niet in geslaagd om Nederland de eerste olympische medaille bij de lichtgewichten (klasse tot 60 kilogram) sinds 2008 te bezorgen. Hij verloor na waza-ari tijdens de 'golden score’ van Yeldos Smetov. Daar was wel een videoscheidsrechter voor nodig. In bovenstaande olympische widget is het judotoernooi qua uitslagen live te volgen. Bij belangrijke ontwikkelingen wordt dit artikel van een update voorzien.