Volledig scherm
Het sportvisbootje dat aangetroffen werd bij Neeltje Jans © ANP

Uitvaart overleden sportvissers op zaterdag en maandag

HEEZE - De uitvaartdiensten van sportvissers Adriaan van Asten (79) en zijn zoon Erik (51) die afgelopen weekend omkwamen bij de Oosterscheldekering vinden zaterdag en maandag plaats in hun woonplaats Heeze in Noord-Brabant. 

De dienst van de 51-jarige Erik van Asten is zaterdag om 9.30 uur in het crematorium van Heeze. De uitvaart van zijn vader Adriaan vindt maandag plaats op maandag om 10.30 uur in de Sint Martinuskerk in Heeze met aansluitend een afscheidsdienst in het crematorium. 

Mensen die bij de dienst van Adriaan van Asten aanwezig zijn, wordt gevraagd in plaats van bloemen een donatie te geven voor Macheo Children’s Home in Kenia. 

De twee sportvissers kwamen zaterdag om het leven bij een ongeluk met hun boot in de buurt van de Oosterscheldekering. Vermoedelijk voeren ze tegen een pijler van de kering. De zoon is aangespoeld, de vader werd aangetroffen in het bootje bij Neeltje Jans. 

Een derde opvarende is nog steeds vermist. Het zou gaan om de 67-jarige Tiny van Kessel, een vriend van de twee vissers. Sinds het ongeluk is elke dag met reddingboten en helikopters naar de man gezocht, maar nog tevergeefs.

Volledig scherm
Overlijdensbericht © ED

Lees ook

Oorzaak bootdrama waarbij sportvissers uit Heeze omkwamen nog raadsel
Zoektocht naar vermiste visser op Oosterschelde hervat zonder sonar
- Hoe drie sportvissers het slachtoffer werden van mist

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement