Volledig scherm
PREMIUM
Mariniers. © ANP EVERT-JAN DANIELS

De mariniers: komen ze nog of niet?

VLISSINGEN - De brief die staatssecretaris Barbara Visser deze week over de Marinierskazerne stuurde, kan verschillend worden uitgelegd. Ze sorteert voor op een besluit om de verhuizing af te blazen, leest de één erin. De verhuizing ligt gewoon op koers, interpreteert de ander. Twee lezingen naast elkaar.

ZE KOMEN GEWOON

Zowel gedeputeerde Carla Schönknecht als de Vlissingse wethouder Albert Vader reageert ontspannen op de brief die staatssecretaris Barbara Visser (VVD, Defensie) deze week naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. De verhuizing van de Marinierskazerne van Doorn naar Vlissingen ligt op koers, maken zij eruit op. Het besluit is in 2012 genomen en niets wijst erop dat het kabinet terugkrabbelt.

Poll

Ik geloof niet meer in de komst van de marinierskazerne

 • Eens (76%)
 • Oneens (24%)
1239 stemmen
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Perry Kentin had Zeeland bijna verlaten: ‘Mijn zwemspullen liggen altijd op de achterbank’
  PREMIUM
  Werken in Zeeland

  Perry Kentin had Zeeland bijna verlaten: ‘Mijn zwemspul­len liggen altijd op de achterbank’

  GOES - Vakanties gaan altijd te snel voorbij. Voor je het weet, sta je weer in de rij van de koffieautomaat. En verdwijnt dat relaxte gevoel als sneeuw voor de zon. Toch hoeft dat niet. Ondernemer Perry Kentin (43) uit Goes bouwt dagelijks een relaxmomentje in. ,,Mijn zwemspullen liggen altijd op de achterbank van de auto. Dat is het mooie van Zeeland. Je kunt overal wel een duik maken.”