Volledig scherm
PREMIUM
Mariniers. © ANP EVERT-JAN DANIELS

De mariniers: komen ze nog of niet?

VLISSINGEN - De brief die staatssecretaris Barbara Visser deze week over de Marinierskazerne stuurde, kan verschillend worden uitgelegd. Ze sorteert voor op een besluit om de verhuizing af te blazen, leest de één erin. De verhuizing ligt gewoon op koers, interpreteert de ander. Twee lezingen naast elkaar.

ZE KOMEN GEWOON

Zowel gedeputeerde Carla Schönknecht als de Vlissingse wethouder Albert Vader reageert ontspannen op de brief die staatssecretaris Barbara Visser (VVD, Defensie) deze week naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. De verhuizing van de Marinierskazerne van Doorn naar Vlissingen ligt op koers, maken zij eruit op. Het besluit is in 2012 genomen en niets wijst erop dat het kabinet terugkrabbelt.

Poll

Ik geloof niet meer in de komst van de marinierskazerne

 • Eens (76%)
 • Oneens (24%)
1239 stemmen
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Inzamelingsactie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’
  PREMIUM
  video

  Inzame­lings­ac­tie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’

  COLIJNSPLAAT - Mensen die hun geliefde kunnen begraven. Mariola en Edward Schmitz uit Goes zijn er stiekem jaloers op. Hun dochter Diana is al vermist sinds 13 januari, de dag dat ze vermoedelijk van de Zeelandbrug sprong en de dood vond in het ijskoude water. Haar lichaam is nooit gevonden en dat is voor het gezin onverteerbaar. Met een inzamelingsactie, die vandaag is gestart, hopen ze geld in te zamelen om haar te vinden. ,,Wij willen kunnen rouwen.”