Volledig scherm
De Catharinakerk in Zoutelande © ruben oreel

Uitvaart Lein Lievense via beeldschermen in Zoutelande te volgen

POLLZOUTELANDE - De afscheidsplechtigheid van Lein Lievense is volgende week donderdag te volgen via beeldschermen in de Catharinakerk en in een tent in de kerktuin in Zoutelande. 

Het gezin van de gisteren op 68-jarige leeftijd overleden initiatiefnemer en organisator van de Kustmarathon wil belangstellenden zo de gelegenheid geven om het afscheid via beeld en geluid op afstand bij te wonen. 

Poll

Lein Lievense verdient een standbeeld

 • Eens (59%)
 • Oneens (41%)
2707 stemmen

Na de afscheidsplechtigheid op donderdag 10 januari krijgen mensen de gelegenheid om een laatste eer te bewijzen aan Lein Lievense door een erehaag te vormen bij de Catharinakerk, waar de rouwauto met de kist door zal rijden.

Het condoleanceregister kan worden getekend op woensdag 9 januari tussen 10.00 en 15.00 uur in de hal van het gemeentehuis in Domburg. Eveneens is er op deze dag gelegenheid om tussen 17.00 en 19.30 uur het condoleanceregister te tekenen en een moment stil te staan bij de gesloten kist in de Catharinakerk aan het Willibrordusplein in Zoutelande.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Zeeuws kampioenschap Ringlopen is school voor de toekomst’
  PREMIUM
  video

  Zeeuws kampioen­schap Ringlopen is school voor de toekomst’

  GRIJPSKERKE - Jasper Brasser hoopt volgend jaar mee te doen aan de wedstrijden van de Zeeuwse Ringrijders Vereniging. De twaalfjarige inwoner van Serooskerke maakt daar misschien wel direct een kans om tussen de betere rijders te eindigen. Want tijdens het Zeeuws kampioenschap Ringlopen liet hij maandag zien dat hij een vaste hand heeft en goed kan steken. ,,Ik heb zes ringen uit acht beurten”, zegt hij als de wedstrijd ruim anderhalf uur bezig is.