Volledig scherm
PREMIUM
© Johan Van Der Heijden

Geslaagde sprong in het diepe voor gedeputeerde Jo-Annes de Bat

HET LAATSTE WOORDHij was een opvallende deelnemer bij de zeventiende editie van de Kustmarathon. Jo-Annes de Bat, sportgedeputeerde van de provincie Zeeland, voltooide vorig jaar al de Wandelmarathon naar Zoutelande.

Dit jaar finishte de 39-jarige inwoner van Kloetinge opnieuw met succes, maar dan als hardloper. ,,Het was een sprong in het diepe, maar het is enorm goed bevallen", liet Jo-Annes De Bat na afloop weten.

Hoe is het onderweg gegaan?

,,Het ging eigenlijk boven verwachting goed. Ik heb echt lekker gelopen. Na al die kilometers is het laatste stuk zwaar, maar het is me zeker meegevallen. Mijn respect voor alle deelnemers is echter alleen maar gestegen. Het is conditioneel enorm zwaar. Ik ben blij dat het me gelukt is.‘’

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Mark Boot rijdt Strandcross op karakter
    PREMIUM
    video

    Mark Boot rijdt Strand­cross op karakter

    VLISSINGEN - Ronkende motoren, opstuivend zand en een nazomers zonnetje kregen de duizenden toeschouwers gisteren voorgeschoteld tijdens de Strandcross, het jaarlijkse motorsportevenement aan de Walcherse kust. ,,Zelfs als je niks van crossen weet, zie je hoe zwaar dit is”, stelde Mark Boot na afloop. Hij verwees onder meer naar het ‘mulle zand’. ,,Als je elk weekend rijdt, ben je fit genoeg. Voor amateurs is dit echt ontzettend zwaar.”