Jan Bostelaar wijst naar de hemel nadat hij de Kustmarathon heeft gelopen voor Lein Lievense. Het duo werkte vanaf het begin samen tijdens het evenement.
Volledig scherm
Jan Bostelaar wijst naar de hemel nadat hij de Kustmarathon heeft gelopen voor Lein Lievense. Het duo werkte vanaf het begin samen tijdens het evenement. © fototeam Kustmarathon

Dit zijn de mooiste foto's van de Kustmarathon 2019

ZOUTELANDE - Bijna 10.000 sportievelingen deden mee aan een van de onderdelen van de Kustmarathon. Daarvan werden prachtige plaatjes geschoten. We zetten de mooiste foto’s van afgelopen weekend op een rij.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De dag dat ik me te pletter rijd voor een kentekenplaat
    PREMIUM
    Column Wendy Wagenmakers

    De dag dat ik me te pletter rijd voor een kenteken­plaat

    Het scheelde niet veel. Ik voelde de bermbobbels al onder mijn banden denderen, zag een flits van een vangrail. Door mijn lijf schoot een ferme hittegolf. Een snelle zwaai aan het stuur, een blik in de achteruitkijkspiegel en een kuchje om net te doen of er niks gebeurd was. Maar mijn hart klopte nog in mijn keel. Hoe had ik dit de mannen van Kuzee moeten uitleggen? Ik zag de meewarige blik van mijn hoofdschuddende huisgenoot alweer voor me. Eenmaal thuis keek ik op mijn iPhone en zag een vage vlek van iets wat net zo goed een fietspad in de regen zou kunnen zijn. Maar het was toch echt een Duitse Mazda met nummerbord KUSJE-59, waarvoor ik mijn leven riskeerde.