Ruth du Chatenier heeft bewust gekozen voor de vestiging van haar praktijk op het platteland. Hier helpt zij 
 Aram Hurkens.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruth du Chatenier heeft bewust gekozen voor de vestiging van haar praktijk op het platteland. Hier helpt zij Aram Hurkens. © Marieke Mandemaker

Ruth du Chatenier: Gezond tandvlees is zo belangrijk

Ruth du Chatenier (35) begon in maart dit jaar als mondhygiënist met haar praktijk Brudent in het pand Poststraat 14 in Bruinisse waar ook een tandartsenpraktijk gevestigd is. Deskundigheid op het gebied van mondzorg zit hier dicht bijeen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Grote ego’s en verzoening
    PREMIUM

    Grote ego’s en verzoening

    Het komt in de beste families voor, op het werk, in geloofsgemeenschappen. Dat er conflicten ontstaan en mensen niet meer met elkaar door een deur kunnen. Het kan sluimeren of slijten, maar ook opvlammen en destructief worden. Luuc Smit, hulpverlener en hogeschooldocent trauma- en verliesverwerking is van mening dat wegstoppen geen oplossing biedt. “Je moet naar de pijn toe. Als je gevoelens weg probeert te stoppen, ergens niet aan probeert te denken, dan zullen die gevoelens je vroeg of laat onverwacht overvallen. Voor ruzie geldt hetzelfde. Je kunt het er maar beter nog eens met elkaar over hebben, anders raak je verbitterd en lijd je schade.”