Victor de Vries wil met zijn bedrijf ‘Fit4life coaching’ mensen helpen hun gezondheidsdoelen te behalen.
Volledig scherm
PREMIUM
Victor de Vries wil met zijn bedrijf ‘Fit4life coaching’ mensen helpen hun gezondheidsdoelen te behalen. © Dirk Jan Gjeltema

Leefstijlcoach Victor de Vries: ‘Gezondere levensstijl is echt aan te leren’

ik werk op schouwen-duivelandZIERIKZEE - Victor de Vries (24) uit Zierikzee is slank, gespierd en zit strak in zijn vel. Hij oogt daarmee als prima visitekaartje voor zijn eigen bedrijf: Fit4life coaching, gevestigd in de Victoriakliniek aan de Koning Guustaafweg in Zierikzee. Hij is gewichtsconsulent, personal trainer en leefstijl coach.

Het jaar is net begonnen en goede voornemens over stoppen met roken, minder drinken en meer bewegen, horen daar voor velen onlosmakelijk bij. ,,Januari is inderdaad hoogseizoen in deze branche’’, zegt Victor. Zijn streven is mensen zoveel mogelijk te helpen met het behalen van hun gezondheidsdoelen. ,,Het is van belang de lat niet te hoog te leggen, maar een realistisch doel na te streven. Dat voorkomt teleurstelling en vroegtijdig afhaken’’, zegt Victor. Hij wil zijn klanten er graag voor behoeden dat ze op ‘blue monday’ (derde maandag na de jaarwisseling, red.) moeten constateren dat het toch weer niet gaat lukken met die goede voornemens.