Volledig scherm
. © PZC

Houden de politieke partijen zich aan hun beloftes? Dat kunt u zelf in de gaten houden

VERKIEZINGENVLISSINGEN - In de maand voor de verkiezingen van 21 maart is de PZC-Kieswijzer meer dan 94.000 keer gebruikt. De komende jaren kunt u zelf controleren hoe de partijen in uw gemeente zich houden aan de standpunten die zij in de Kieswijzer innamen.

In het onderstaande naslagwerk zijn alle gemeenten opgenomen die hebben meegedaan aan de Kieswijzer van de PZC en haar zusterkranten. Per gemeente staan alle stellingen er in, en per stelling zijn de standpunten van de partijen opgenomen. Valt er binnenkort een besluit over een belangrijk onderwerp in uw gemeente? Dan kunt u altijd even terugkijken welke standpunt de politieke partijen daar in de Kieswijzer over innamen.

Zoek onder het kopje Gemeente uw gemeente op. Zoek vervolgens onder het kopje Stelling de juiste stelling op en u kunt van elke partij zien of zij Eens, Oneens of Neutraal heeft ingevuld. Via het pijltje achter de partij kunt u bovendien zien wat de argumentatie van de partij was bij deze stellingname.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeuws kampioenschap Ringlopen is school voor de toekomst’
    PREMIUM
    video

    Zeeuws kampioen­schap Ringlopen is school voor de toekomst’

    GRIJPSKERKE - Jasper Brasser hoopt volgend jaar mee te doen aan de wedstrijden van de Zeeuwse Ringrijders Vereniging. De twaalfjarige inwoner van Serooskerke maakt daar misschien wel direct een kans om tussen de betere rijders te eindigen. Want tijdens het Zeeuws kampioenschap Ringlopen liet hij maandag zien dat hij een vaste hand heeft en goed kan steken. ,,Ik heb zes ringen uit acht beurten”, zegt hij als de wedstrijd ruim anderhalf uur bezig is.