Volledig scherm
PREMIUM
Gemeentebelang-lijsttrekker Peter Ganseman (tweede van rechts) is bang dat de formatie uitdraait op een voortzetting van het huidige college. Op de foto verder nog de drie wethouders van de afgelopen vier jaar. Van links naar rechts: Jon Herselman (VVD), Evert Damen (CDA) en Marco Kleppe (SGP). © Willem Adriaansens

Gemeentebelang heeft geen vertrouwen in formatie Kapelle

verkiezingenKAPELLE - Gemeentebelang (GB) is naast nieuwkomer D66 de grote winnaar geworden van de gemeenteraadsverkiezingen in Kapelle. Met 1498 stemmen is het achter de VVD (1711 stemmen) de tweede partij geworden. Maar betekent dat nu ook dat GB automatisch in de nieuwe coalitie komt?

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeland Refinery ontvangt extra reactor waarmee de uitstoot van C02 daalt

    Zeeland Refinery ontvangt extra reactor waarmee de uitstoot van C02 daalt

    NIEUWDORP - Bij Zeeland Refinery in Nieuwdorp is de extra reactor voor de hydrocracker, het kloppend hart van de olieraffinaderij, aangekomen. Het gevaarte van 600 ton is op zijn plek gehesen. Volgend jaar wordt de extra reactor aangesloten. Daarmee kan de hydrocracker energiezuiniger werken en kan hij nog beter de internationale concurrentie aan. Per jaar wordt 10.000 ton C02 (koolstofdioxide) minder uitgestoten. Aandeelhouders Total en Lukeoil hebben 40 miljoen euro geïnvesteerd in de uitbreiding.