Volledig scherm
PREMIUM
Gemeentebelang-lijsttrekker Peter Ganseman (tweede van rechts) is bang dat de formatie uitdraait op een voortzetting van het huidige college. Op de foto verder nog de drie wethouders van de afgelopen vier jaar. Van links naar rechts: Jon Herselman (VVD), Evert Damen (CDA) en Marco Kleppe (SGP). © Willem Adriaansens

Gemeentebelang heeft geen vertrouwen in formatie Kapelle

verkiezingenKAPELLE - Gemeentebelang (GB) is naast nieuwkomer D66 de grote winnaar geworden van de gemeenteraadsverkiezingen in Kapelle. Met 1498 stemmen is het achter de VVD (1711 stemmen) de tweede partij geworden. Maar betekent dat nu ook dat GB automatisch in de nieuwe coalitie komt?

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Officier eist celstraf tegen Goesenaar voor verwonden agente

    Officier eist celstraf tegen Goesenaar voor verwonden agente

    MIDDELBURG - Het verwonden van een agente met daarnaast een vechtpartij in Goes en Middelburg. Hiervoor moest de 23-jarige verdachte J.D. uit Goes donderdag voorkomen. Voor de mishandeling die afgelopen november plaatsvond in Goes stond ook zijn 31-jarige broer A.D. terecht. De officier eiste een werkstraf van 240 uur voor A.D. Zijn jongere broer kwam er minder goed van af met een eis van 6 maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf.