Bekijk hier de uitslagen in uw gemeente

VERKIEZINGENVLISSINGEN - De stembussen zijn gesloten, de stemmen worden geteld. Zodra de uitslagen van een gemeente binnen zijn, worden ze automatisch in bovenstaande kaart verwerkt.

Klik in de kaart op uw gemeente (of tik de naam in de balk 'Zoek uw gemeente') en zie hoe de partijen het hebben gedaan. Als alle uitslagen van een gemeente binnen zijn, kunt u ook via het tabblad 'Coalitie' zelf aan het puzzelen slaan, welke partijen een meerderheid kunnen vormen.

NB: bij de gemeente Hulst worden de uitslagen van de partij HulstPlus in de kolom gezet waar vier jaar geleden Hulst Anders stond. En bij de gemeente Vlissingen staat nog Progressief Ondernemend Vlissingen, maar deze partij heeft de naam veranderd in Perspectief op Vlissingen.

Poll

Wie niet gestemd heeft, mag niet zeuren

 • Eens (90%)
 • Oneens (10%)
5994 stemmen
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Inzamelingsactie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’
  PREMIUM
  video

  Inzame­lings­ac­tie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’

  COLIJNSPLAAT - Mensen die hun geliefde kunnen begraven. Mariola en Edward Schmitz uit Goes zijn er stiekem jaloers op. Hun dochter Diana is al vermist sinds 13 januari, de dag dat ze vermoedelijk van de Zeelandbrug sprong en de dood vond in het ijskoude water. Haar lichaam is nooit gevonden en dat is voor het gezin onverteerbaar. Met een inzamelingsactie, die gisteren is gestart, hopen ze geld in te zamelen om haar te vinden. ,,Wij willen kunnen rouwen.”