Voorzitter Daan van Zwol (tweede van rechts) van Bridgeclub Zierikzee aan tafel met cursusleider Cor Blonk.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Daan van Zwol (tweede van rechts) van Bridgeclub Zierikzee aan tafel met cursusleider Cor Blonk. © Marieke Mandemaker


Daan van Zwol van bridgeclub Zierikzee: ‘Sociale aspect staat hoog in het vaandel’

gouwe van schouwenDaan van Zwol (70) is al zestien jaar voorzitter van Bridgeclub Zierikzee. Het creëren van harmonie binnen de vereniging en het scheppen van faciliteiten om op een prettige manier te kunnen bridgen én elkaar te ontmoeten, acht hij zijn belangrijkste taken.

 1. Gezocht: jongeren die geen idee hebben wat ze willen, maar die misschien prima zelfstandig ondernemers zijn
  PREMIUM

  Gezocht: jongeren die geen idee hebben wat ze willen, maar die misschien prima zelfstan­dig onderne­mers zijn

  BURGH-HAAMSTEDE - Er zijn er zat van. Jongeren die géén idee hebben wat ze met hun leven willen. Die van school af gaan, geen baan hebben en maar wat rondlummelen. Of die (nog) wel op school zitten, maar dreigen af te haken. Pro Work in Burgh-Haamstede is precies naar die jongeren op zoek. Met het gratis programma Speed You Up worden jongeren klaargestoomd om een eigen bedrijfje te beginnen.
 2. Extra onderzoek naar effect hoogspanningsstation stelt gerust; ‘We verwachten nergens problemen’
  PREMIUM

  Extra onderzoek naar effect hoogspan­nings­sta­ti­on stelt gerust; ‘We verwachten nergens problemen’

  ZIERIKZEE - De geluidshinder van een hoogspanningsstation (150kV) bij Zierikzee blijft in alle gevallen ruim binnen de normen. Aanvullend onderzoek in opdracht van de gemeenteraad toont aan dat de bouw van de installatie direct grenzend aan het bedrijventerrein niet tot problemen leidt. Dat geldt ook voor de alternatieve locaties meer in de buurt van de Zeelandbrug en bij de windmolens in de Gouweveersepolder.