Volledig scherm
© PZC

Clubheld Ruud Hemmes (TC Souburg) voorlopig nog fier aan kop

De verkiezing van de Clubhelden is inmiddels al een aantal weken op gang en op dit moment voert Ruud Hemmes van TC Souburg met 100 stemmen de ranglijst aan. Henk de Jong van ZRTC Theo Middelkamp bezet met 85 stemmen de tweede plaats en Peter Snaaijer van VC Vlissingen volgt met 67 op de derde plaats. 

Vrijwilligers worden vaak ondergewaardeerd, maar zijn onmisbaar in het verenigingsleven. De Clubhelden-actie is opgericht om in iedere regio de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

De regiowinnaar van de Clubhelden-verkiezing komt in een groep van vijftien helden uit het hele land. De uiteindelijk verkozen vrijwilliger mag zich tenminste één jaar dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000 euro voor de vereniging.

Stemmen

De PZC houdt de verkiezing ‘Clubhelden van de amateursport’. Iedereen kan een clubheld aandragen en stemmen. Je stemt op een persoon en geeft een motivatie waarom deze held moet winnen. Stem tot met 31 oktober op jouw clubheld en maak zelf kans op een lotenpakket.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Kloosterboer bouwt volautomatische containerterminal voor bananen Chiquita
  PREMIUM
  video

  Klooster­boer bouwt volautoma­ti­sche container­ter­mi­nal voor bananen Chiquita

  NIEUWDORP - Logistiek bedrijf Kloosterboer investeert tientallen miljoenen euro’s in een volautomatische terminal die koelcontainers met Chiquita-bananen kan afhandelen. De terminal, die begin volgend jaar operationeel moet zijn, kan per jaar 100.000 containers verwerken. Ook kan deze investering de opmaat zijn voor een grotere containerterminal die dan wel verlenging van de kade aan de Bijleveldhaven vergt. Havenbedrijf North Sea Port doet daar onderzoek naar.

poll

Laat de mol met rust

Laat de mol met rust

 • Eens (44%)
 • Oneens (56%)
87 stemmen