Indrukwekkend eerbetoon Vitesse en ADO voor spoordrama Oss

Een mooi gebaar tijdens de wedstrijd Vitesse - ADO Den Haag. Na vier minuten en 12 seconden (het netnummer van Oss) werd het spel stilgelegd en werd er een minuut geapplaudisseerd door spelers en supporters.

De fans van Vitesse hadden een spandoek gemaakt met de tekst: 'Zo oneerlijk. Te Jong en te klein, om nu al een ster in de hemel te moeten zijn. Sterkte Oss.'

Donderdag kwam een Stint, een soort elektrische bolderkar, in botsing met een trein. Daardoor zijn vier jonge kinderen om het leven gekomen. Twee mensen liggen nog kritiek maar stabiel in het ziekenhuis.

Volledig scherm
© ANP Pro Shots
  1. Huntelaar en Van Persie dichtbij jubileumgoal
    Opstellingen

    Huntelaar en Van Persie dichtbij jubileum­goal

    In speelronde 22 van de eredivisie hoopt Feyenoord de goede reeks tegen FC Groningen voort te zetten, terwijl PSV het juist al tijden slecht doet tegen Heerenveen. Verder zitten Klaas-Jan Huntelaar en Robin van Persie allebei één goal verwijderd van een jubileum. Met behulp van statistiekenbureaus Gracenote en Opta blikken we met de leukste feitjes vooruit op de 22ste speelronde. Ook zie je hier alvast de vermoedelijke opstellingen.