Volledig scherm
Zaamslag (hier in het zwart) maakt nog altijd kans op promotie via de nacompetitie. © Lex De Meester

Zaamslag nog steeds in de race voor snelle terugkeer

VLISSINGEN - Voor Zaamslag is het nog altijd mogelijk na een afwezigheid van één seizoen terug te keren in de tweede klasse. De Zeeuws-Vlaamse zaterdag-derdeklasser won in de nacompetitie met 1-3 bij Den Bommel, dat daardoor is gedegradeerd. 

Wieldrecht wordt de volgende tegenstander van Zaamslag. Die ploeg was na verlenging met 3-4 te sterk voor RCS. Tholense Boys won met 2-0 van VCK en is ook door naar de volgende ronde. Die ploeg treft Prinsenland, dat na verlenging Noad'67 met 2-0 de baas was.

Den Bommel-Zaamslag 1-3 (0-0). Wesley Dieleman 0-1 en 0-2, Niek Luime 0-3 (strafschop) en Ruud Maliepaard 1-3.

RCS-Wieldrecht 3-4 (1-1). Wieldrecht wint na verlenging Yordi Nijland 1-0, Jens van Vugt 1-1, Stefan van Neutigem 2-1, Mark van Agteren 2-2, Björn Langeveld 3-2, Daan Vegt 3-3 en Terrence Kliphuis 3-4.

Prinsenland-Noad’67 2-0 (0-0). Prinsenland wint na verlenging. 1-0 Maikel den Ouden (pen.), 2-0 Joey Loonstijn    

Tholense Boys-VCK 2-0 (1-0). 1-0 Koen Nieuwkoop, 2-0 Youri Boudou

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.