Volledig scherm
Arvin de Witte maakte de 0-3 namens WHS op bezoek bij Seolto. © Pix4Profs/Tonny Presser

WHS houdt zicht op nacompetitie na inhaalzege

DERDE KLASSE BZEVENBERGEN - WHS heeft het bereiken van de nacompetitie in eigen hand, na een eenvoudige 0-3-zege in het inhaalduel bij Seolto. De Zeeuwen staan nu vierde. 

In de tweede minuut al schoot Jeremy de Witte raak vanaf de stip, nadat hij zelf in het zestienmetergebied was neergelegd: 0-1. Na ruim een kwartier zorgde de nummer tien van WHS ook voor de 0-2, met een schitterende vrije trap in de bovenhoek. 

Tot aan de pauze bleef de ploeg uit Sint Annaland de bovenliggende partij. Maar Seolto kwam sterk uit de kleedkamer, dwong een drietal mogelijkheden af en kreeg halverwege de tweede helft ook een strafschop, na een overtreding van Ton Geluk. Doelman Armando de Witte tikte de penalty van Joshua Broeders uit de benedenhoek. 

Even later moest de Brabantse spits Sebastian Stoop met rood naar de kant, vanwege een natrappende beweging richting Peter Hage. In de slotfase maakte aanvoerder Arvin de Witte er 0-3 van.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract
  PREMIUM

  PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract

  EINDHOVEN - Dat PSV veel potentie in hem ziet, was de afgelopen jaren al duidelijk geworden. Aron van Lare (16) behoort tot de talentvolste jeugdkeepers in Nederland en stond de afgelopen seizoenen vaak onder de lat bij Oranje onder 14, 15 en 16. Donderdagavond tekende de Terneuzenaar zijn eerste contract bij de Eindhovense club, waardoor hij ook de komende drie seizoenen aan PSV verbonden is. Over zijn ambities is hij duidelijk. ,,Het eerste halen is en blijft mijn doel.’’
 2. Lelijke overwinning smaakt verschrikkelijk zoet voor Bakx en Bliek
  PREMIUM

  Lelijke overwin­ning smaakt verschrik­ke­lijk zoet voor Bakx en Bliek

  DEN BOSCH - Zijn warming-up is al veertig minuten aan de gang en hij huppelt steeds van zijn linker- naar zijn rechterbeen. Ondertussen gaat zijn blik geregeld richting zijn trainer. ,,Ik zat echt te zenuwlijen’’, zegt Julius Bliek later. ,,Wanneer gaan we voor plan B, wanneer kom ik er in?’’ Het duel tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles is 89 minuten oud als hij er eindelijk in mag. Nog geen minuut later ziet hij hoe Jeroen Veldmate vlak voor zijn neus de bevrijdende 0-1 binnenkopt, recht voor het uitvak, dat ontploft.