Volledig scherm
Arvin de Witte maakte de 0-3 namens WHS op bezoek bij Seolto. © Pix4Profs/Tonny Presser

WHS houdt zicht op nacompetitie na inhaalzege

DERDE KLASSE BZEVENBERGEN - WHS heeft het bereiken van de nacompetitie in eigen hand, na een eenvoudige 0-3-zege in het inhaalduel bij Seolto. De Zeeuwen staan nu vierde. 

In de tweede minuut al schoot Jeremy de Witte raak vanaf de stip, nadat hij zelf in het zestienmetergebied was neergelegd: 0-1. Na ruim een kwartier zorgde de nummer tien van WHS ook voor de 0-2, met een schitterende vrije trap in de bovenhoek. 

Tot aan de pauze bleef de ploeg uit Sint Annaland de bovenliggende partij. Maar Seolto kwam sterk uit de kleedkamer, dwong een drietal mogelijkheden af en kreeg halverwege de tweede helft ook een strafschop, na een overtreding van Ton Geluk. Doelman Armando de Witte tikte de penalty van Joshua Broeders uit de benedenhoek. 

Even later moest de Brabantse spits Sebastian Stoop met rood naar de kant, vanwege een natrappende beweging richting Peter Hage. In de slotfase maakte aanvoerder Arvin de Witte er 0-3 van.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschouwers’
    video

    Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschou­wers’

    VLISSINGEN - In de derde divisie zijn de twee Zeeuwse clubs al een maand onderweg, komend weekend gaan ook de overige voetbalclubs van start in de verschillende competities. Genoeg te bespreken dus in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de PZC Voetbal Vodcast, waarbij presentator Juriën Dam in gesprek gaat met sportverslaggevers Barry van der Hooft en Rudy Boogert.