Volledig scherm
2E zaterdag © PZC

Voor Terneuzense Boys kan het nog alle kanten op

VLISSINGEN - Terneuzense Boys leed thuis tegen Prinsenland een gevoelige 2-4-nederlaag, waardoor de ploeg mede door de winst van Den Bommel naar de twaalfde plaats op de ranglijst van de tweede klasse E zakte. Toch blijft Terneuzense Boys ook nog de belangrijkste kandidaat om de derde-periodetitel in de wacht te slepen. 

Ook FC Axel en Serooskerke doen op de slotdag nog mee om de periode, terwijl Nieuwdorp onderin nog een punt nodig heeft om zich veilig te spelen

MZC’11-FC Axel 1-2 (0-1). Bart Rijckaert 0-1, Sander Backx 1-1, Dennis le Feber 1-2.

Den Bommel-DBGC 1-0 (0-0). Jesper van de Hoek 1-0.

Terneuzense Boys-Prinsenland 2-4 (0-1). Ewout van Troost (eigen doelpunt) 0-1, Joep Brosky 0-2, Joep Brosky 0-3, Bart van Fraeijenhove 1-3, Sven Damen 1-4, Bart van Fraeijenhove (strafschop) 2-4.

Klundert-Serooskerke 2-3 (1-3). Loic Luzolo 1-0, Aron Wattel 1-1, (strafschop) 1-2, Aron Wattel 1-3, Poger Mukoko 2-3.

SSV’65-Nieuwdorp 1-0 (0-0). Bas Biesterbosch 1-0.

Zwaluwe-Arnemuiden 0-0.

De Meeuwen-Oostkapelle 4-1 (2-0). Robin Dek 1-0, Menno de Nooijer 2-0, Sjoerd Verhulst 2-1, Sjoerd Melis 3-1, Menno de Nooijer 4-1.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon
    PREMIUM

    Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon

    LISSABON - Zondag zag hij vanaf de tribune hoe Bas Dost met twee goals de overwinning tegen Chaves (2-1) binnensleepte. Een dag later werd hij in de schaduw van Marcel Keizer gepresenteerd als assistent van de nieuwe hoofdtrainer, dinsdag stonden de Nederlanders voor het eerst met de door interlands uitgedunde selectie van Sporting op het trainingsveld. Roy Hendriksen gaf zijn ogen en oren de afgelopen dagen goed de kost en weet dat dit een prachtige stap is. ,,Alles is hier aanwezig om topprestaties te leveren’’, zei de 49-jarige Middelburger.