Volledig scherm
Eric Vanhijfte, trainer van de vrouwen van IJzendijke. © Boaz Timmermans

Voor de vrouwen van IJzendijke is het ‘net niet’

VROUWENVOETBALVLISSINGEN - Eersteklasser IJzendijke is niet goed aan de tweede competitiehelft begonnen. In Klaaswaal werd er met 3-2 van het tweede elftal van SSS verloren. 

Al vrij snel kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong. De reactie van IJzendijke was goed, want niet veel later zette Rosanne Lammers al de gelijkmaker op het scorebord. SSS 2 was daar niet van onder de indruk, want het werd meteen 2-1. Fleur Rademakers zorgde voor de 2-2, maar SSS 2 ging toch met een 3-2-voorsprong rusten. 

Het spectaculaire eerste bedrijf kreeg geen vervolg in de tweede helft. Er viel weinig meer te beleven en het bleef bij 3-2. ,,Dit was niet nodig geweest. Kleine foutjes zorgden voor de tegengoals, maar we hebben genoeg kansen gehad om zelf met de rust voor te staan. Het was net niet en dat is jammer‘’, zo vertelde trainer Eric Vanhijfte na afloop.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek treedt aan zonder zijn koningskoppel, dat goed is voor 34 goals
    PREMIUM

    Hoek treedt aan zonder zijn koningskop­pel, dat goed is voor 34 goals

    HOEK - Van de laatste training voor het duel met Odin’59 werd Hugo Vandenheede niet vrolijk. De trainer van Hoek zag hoe Zinho Chergui halverwege de sessie het veld afstapte, omdat hij last zei te hebben van zijn knie. Niet veel later volgde een korte mededeling van Ruben de Jager, die gebaarde dat het niet meer ging. De boodschap? ‘Trainer, ik voel mijn hamstring, ik ga naar binnen’. Vandenheede schudde met zijn hoofd en zuchtte na afloop eens diep.