Volledig scherm
Eric Vanhijfte, trainer van de vrouwen van IJzendijke. © Boaz Timmermans

Voor de vrouwen van IJzendijke is het ‘net niet’

VROUWENVOETBALVLISSINGEN - Eersteklasser IJzendijke is niet goed aan de tweede competitiehelft begonnen. In Klaaswaal werd er met 3-2 van het tweede elftal van SSS verloren. 

Al vrij snel kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong. De reactie van IJzendijke was goed, want niet veel later zette Rosanne Lammers al de gelijkmaker op het scorebord. SSS 2 was daar niet van onder de indruk, want het werd meteen 2-1. Fleur Rademakers zorgde voor de 2-2, maar SSS 2 ging toch met een 3-2-voorsprong rusten. 

Het spectaculaire eerste bedrijf kreeg geen vervolg in de tweede helft. Er viel weinig meer te beleven en het bleef bij 3-2. ,,Dit was niet nodig geweest. Kleine foutjes zorgden voor de tegengoals, maar we hebben genoeg kansen gehad om zelf met de rust voor te staan. Het was net niet en dat is jammer‘’, zo vertelde trainer Eric Vanhijfte na afloop.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Swingend Hoek legt in Sneek beslag op tweede-periodetitel
  DERDE DIVISIE ZATERDAG/VIDEO

  Swingend Hoek legt in Sneek beslag op twee­de-periodeti­tel

  SNEEK – Dankzij een klinkende overwinning op ONS Sneek legde Hoek zaterdagmiddag beslag op de tweede-periodetitel in de derde divisie. Ruim acht maanden nadat de ploeg promoveerde vanuit de hoofdklasse, weet het dat het na het reguliere seizoen opnieuw mag strijden om promotie, deze keer naar de tweede divisie. Er is ook nog een kans dat het die play-offs niet hoeft te spelen, want na de 1-5-zege in Friesland blijft de ploeg ook nog steeds een titelkandidaat.
 2. Jonathan Constansia: Ik zweer het, ik ben echt niet de moeilijkste
  PREMIUM

  Jonathan Constansia: Ik zweer het, ik ben echt niet de moeilijk­ste

  TERNEUZEN - Tijdens de laatste training voor het duel met ONS Sneek, grijpt Jonathan Constansia donderdagavond ineens naar zijn gezicht. In een duel met Daniel Akindayini is hij geraakt door de arm van de Engelse spits, precies op zijn oog. ,,Ik was even een deel van mijn zicht kwijt’’, zegt de middenvelder tegen fysiotherapeut Ruben Deij. Zijn trainer, Hugo Vandenheede, komt polshoogte nemen. Je ziet de trainer denken: als ‘Jona’ tegen Sneek maar kan spelen. ,,Al kan ik maar door één oog wat zien; ik speel gewoon’’, is Constansia stellig.