Vlissingen tekent al voor vierde gelijkspel in zeven wedstrijden

videoROTTERDAM - De voetballers van VC Vlissingen speelden zondag voor de vierde keer dit seizoen gelijk in de eerste klasse. Op bezoek bij Spartaan’20 werd het 1-1.

Kort na de pauze opende Etienne Mallie de score voor Vlissingen. Een kwartier later zorgde Xavier Akinrinbola voor de gelijkmaker namens Spartaan’20. Beide ploegen gingen vervolgens op jacht naar meer, maar goals vielen er niet meer.

De tegenstander stond voor aanvang van het duel tweede op de ranglijst, maar zakte door het gelijkspel naar de vierde plaats. Vlissingen staat zesde met tien punten uit zeven wedstrijden.

Komende zondag gaat Vlissingen op bezoek bij middenmoter VUC in Den Haag.

Volledig scherm
Etienne Mallie (midden) opende de score voor Vlissingen. © Lex De Meester
  1. Ook Sparta Nijkerk is te sterk voor hopeloos openend Hoek
    DERDE DIVISIE | VIDEO

    Ook Sparta Nijkerk is te sterk voor hopeloos openend Hoek

    HOEK – Een opnieuw bijzonder zwakke eerste helft leverde Hoek zaterdagmiddag de vijfde nederlaag van het seizoen op. In het duel met koploper Sparta Nijkerk keek de ploeg van Lieven Gevaert na zes minuten al tegen een 0-2-achterstand aan, halverwege stond het 0-3. Een snelle treffer na rust (1-3) pompte weer hoop in de Hoekse harten, Rik Impens zorgde na een uur voor 2-3 maar het laatste woord was voor de lijstaanvoerder: 2-4.