Vlissingen moet in slotfase capituleren

videoBREDA - Hoofdklasser VC Vlissingen was zondag niet bij machte koploper Baronie een hak te zetten. Op sportpark De Blauwe Kei maakten de gastheren in de slotfase het verschil: 2-0.

Baronie stichtte het eerste gevaar via Jorik Mijnhijmer, maar hij schoot rakelings voorlangs. Het spel was van beide kanten erg slordig, mede door de straffe wind die over het Brabantse kunstgrasveld suisde. Halverwege was de stand 0-0.

Volledig scherm
Vlissingen-keeper Karim Ben Sellam, hier op archiefbeeld, moest zondag twee keer vissen in Breda. © Martin Hulsman / Orange Pictures

Kort na de hervatting maakte Vlissingen-goalie Karim Ben Sellam een vrije trap van Moustafa Mohammad onschadelijk. Ook Mijnhijmer kreeg weer een prima kans op de openingstreffer, maar verzuimde te scoren. Met de wind in de rug drong de lijstaanvoerder aan.

De goals vielen echter pas laat. Ex-Kloetinge-speler Aart Veldhof zette na 80 minuten spelen de 1-0 op het scorebord. Acht minuten later bepaalde Mohammad de eindstand op 2-0 met een geplaatst schot in de hoek. Baronie profiteerde zo optimaal van het puntenverlies van naaste belager Gemert. Vlissingen bezet nog altijd plek veertien met twaalf punten uit 18 duels. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement