Vlissingen heeft de smaak te pakken en verslaat ook Marco Groenevelds Rood-Wit

EERSTE KLASSE B | VIDEOVLISSINGEN - Na de eerste zege in de eerste klasse, vorige week tegen ROAC, heeft Vlissingen ook de tweede overwinning binnen. De ploeg van trainer Kevin Hollander was op eigen veld met 3-1 te sterk voor Rood-Wit, waar Goesenaar Marco Groeneveld aan het roer staat.

Het was echter de Zeeuwse oefenmeester in Brabantse dienst die zondagmiddag als eerste kon juichen. Ayoub Boudouch bracht Rood-Wit na 28 minuten namelijk op voorsprong. Maar op slag van rust bracht Thomas de Rijke beide ploegen weer in evenwicht. 

Na de pauze nam Vlissingen de eerste voorsprong van de middag. Nicky van Merrienboer zorgde in de 68ste minuut voor de 2-1. Die voorsprong gaven de Walchenaren niet meer uit handen. In de 78ste minuut bepaalde Mourad Azzanagui, op aangeven van Joran Maliepaard, de eindstand zelfs op 3-1. 

Door de zege op Rood-Wit, de tweede van het seizoen, kruipt Vlissingen langzaam omhoog in de eerste klasse B van het zondagvoetbal. De ploeg staat inmiddels vierde, met negen punten. Het gat met koploper DHC is zes punten. Die ploeg liet nog niets liggen. 

Volledig scherm
Vlissingen won zondag weer. © Lex De Meester
  1. Ook Sparta Nijkerk is te sterk voor hopeloos openend Hoek
    DERDE DIVISIE | VIDEO

    Ook Sparta Nijkerk is te sterk voor hopeloos openend Hoek

    HOEK – Een opnieuw bijzonder zwakke eerste helft leverde Hoek zaterdagmiddag de vijfde nederlaag van het seizoen op. In het duel met koploper Sparta Nijkerk keek de ploeg van Lieven Gevaert na zes minuten al tegen een 0-2-achterstand aan, halverwege stond het 0-3. Een snelle treffer na rust (1-3) pompte weer hoop in de Hoekse harten, Rik Impens zorgde na een uur voor 2-3 maar het laatste woord was voor de lijstaanvoerder: 2-4.