Het Wolfaartsdijk van Jelmer van der Baan won zaterdag voor het eerst dit seizoen
Volledig scherm
Het Wolfaartsdijk van Jelmer van der Baan won zaterdag voor het eerst dit seizoen © Johan Van Der Heijden

Vlak voor de winterstop pakt Wolfaartsdijk eerste zege

VIERDE KLASSE BVLISSINGEN - In de vierde klasse B heeft Wolfaartsdijk vlak voor het ingaan van de winterstop toch nog drie punten gepakt. In Stavenisse werd er met 2-3 gewonnen. 

 1. Jefry Dijkstra is de revelatie bij Kloetinge, maar daarvoor moest hij eerst door een diep dal
  PREMIUM

  Jefry Dijkstra is de revelatie bij Kloetinge, maar daarvoor moest hij eerst door een diep dal

  KLOETINGE - Het was één van de opvallendste namen in de selectie van Kloetinge voor dit seizoen. Jefry Dijkstra werd, een jaar eerder dan gepland, doorgeschoven vanuit de jeugd en sindsdien gaat het snel met de vlugge buitenspeler. Zaterdag opent de Bevelandse formatie op bezoek bij SHO opnieuw de jacht op de hoofdklasse en na een mentaal zware periode, lijkt het kind van de club nu te kunnen rekenen op een basisplek.
 2. Bij RCS zorgen Janisse en Davidse voor de juiste mix
  PREMIUM

  Bij RCS zorgen Janisse en Davidse voor de juiste mix

  OOST-SOUBURG - De cijfers waren vaak indrukwekkend, toch was er nagenoeg ieder seizoen in de laatste vier jaar net één club in de derde klasse beter dan RCS. Dit jaar lijkt het een tweestrijd te gaan worden met Luctor Heinkenszand. Met de nodige versterkingen van buitenaf, de terugkeer van Marlo Janisse en het doorbreken van jeugdspeler Dyllan Davidse lijkt de juiste mix tussen voetballen en strijd leveren te zijn gevonden.