Volledig scherm
De kampioenen van Veere. © Arwin Willemsen

Veere dicteert kampioensduel en pakt de titel

VIDEOHOEDEKENSKERKE – Voor Veere was het zaterdag meteen raak. Op bezoek bij Hoedekenskerke had de ploeg genoeg aan een punt om de eerste kans op de titel in de vierde klasse A te verzilveren. Dat deed het met een 1-4-zege.

De ban was al snel gebroken in de kampioenswedstrijd. Al na twee minuten schoot Robin de Rijke de 0-1 binnen. Veere dicteerde daarna het duel, kreeg ook kansen op nog meer doelpunten, maar kwam in de eerste helft niet meer tot scoren. Omdat het zelf de nul hiel, stond het bij rust 0-1.

Na de pauze vielen er wel meer doelpunten. Veere-verdediger Mark de Theije was de eerste die mocht juicehn: 0-2. Spits Lorenzo de Groot maakte er daarna 0-3 van. Jesse Kaptein (1-3) deed daarna nog wel wat terug, maar het slotakkoord was voor Ronnie Louwerse: 1-4.

Zo verzekerde Veere zich op overtuigende wijze van de titel én nam het revanche voor vorig seizoen. Toen moest de ploeg in een beslissingswedstrijd tegen Bevelanders om de titel spelen, maar ging het onderuit. Dat liet het zich geen tweede keer gebeuren.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement