VC Vlissingen weet achterstand deze keer niet om te buigen

VIDEODELFT - VC Vlissingen slikte zondagmiddag de eerste nederlaag van het seizoen. De ploeg van trainer Kevin Hollander ging op bezoek bij DHC met 1-0 onderuit. De enige treffer kwam na een kwartier spelen op naam van Vincent Romeijn.

Vorige week startte het vorig seizoen uit de hoofdklasse gedegradeerde Vlissingen de competitie met een gelijkspel tegen TAC’90. Halverwege het duel keek de zondag-eersteklasser toen tegen een 3-0-achterstand aan, maar die werd in de tweede helft weggepoetst (3-3). In Delft kwam Vlissingen opnieuw op achterstand maar deze keer wist de formatie van Hollander daar niets meer aan te veranderen.

Romeijn opende de score op aangeven van Quinten van der Kraaij (1-0). Vlak voor rust was de thuisploeg dicht bij een tweede treffer, maar de inzet van Manuel Mansanga eindigde op de paal naast Vlissingen-doelman Matthew Lentink. Vlissingen probeerde wel om de gelijkmaker te forceren en iets aan het duel over te houden, maar slaagde daar niet in.

Aanstaande zondag speelt de Walcherse ploeg een thuiswedstrijd, dan komt Den Hoorn op bezoek. De Zuid-Hollandse formatie heeft na twee duels zes punten en is één van de koplopers in de eerste klasse B.

Volledig scherm
Archieffoto
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement