Scheidsrechter Dogan (rechts) verlaat het veld.
Volledig scherm
Scheidsrechter Dogan (rechts) verlaat het veld. © Peter van Kouteren

Topper Vogelwaarde-Rimboe (0-1) na 25 minuten gestaakt

VOGELWAARDE - De topper Vogelwaarde-Rimboe is zondag na 25 minuten gestaakt in de vijfde klasse A van het zondagvoetbal.

Rick Moens van Vogelwaarde kreeg een rode kaart voorgeschoteld van scheidsrechter Dogan. Vogelwaarde was het daarmee niet eens en stapte uit protest van het veld.

Moens kreeg de kaart omdat hij verbaal fel reageerde tegen de scheidsrechter die een stevige overtreding op hem had onbestraft had gelaten.

Ondanks overleg werd de wedstrijd niet meer hervat. Scheidsrechter Dogan wilde wel, maar de spelers niet meer vertelde de arbiter na afloop.

De stand op het moment van staken was 0-1 voor koploper Rimboe. Met een bal op de paal was Vogelwaarde dicht bij een doelpunt geweest.

  1. Gemengde gevoelens bij Terneuzense Boys
    PREMIUM
    video

    Gemengde gevoelens bij Terneuzen­se Boys

    TERNEUZEN - Terneuzense Boys bivakkeerde het hele seizoen in de onderste regionen van de zaterdag eerste klasse, maar door het besluit van de KNVB om dit seizoen af te sluiten zonder degradanten of promovendi, is de club gered van degradatie. Toch is er bij trainer Hubert van den Hemel nog weinig sprake van blijdschap. ,,Ik zou liever degraderen naar de vierde klasse, als we morgen dan allemaal weer gezond het veld op zouden kunnen gaan.”